Florin Salam recunoaște că a urmat un ritual secret pentru a o cuceri pe Roxana Dobre: ”Dormeam cu poza ei sub pernă și mă rugam la Dumnezeu să fie cu mine”

Publicat: 07 Apr. 2021, 19:05 Vedete

Florin Salam a dezvăluit că până să o ia de soție pe Roxana, dormea cu poza ei la cap indiferent că se afla acasă sau în diverse hoteluri unde înnopta atunci când era plecat cu spectacolele prin țară sau străinătate.

Florin Salam dormea cu poza Roxanei la cap

Artistul a povestit, la Podcastul lui Damian Drăghici că atât baiatul care stătea cu el mereu când era plecat, și-l ajuta cu pregătirile pentru concerte, știa că poza Roxanei nu trebuie să lipsească de la capul său, așa că avea grijă să i-o așeze pe noptieră, la cap. Declarațiile lui Florin Salam, despre Roxana, au venit după ce Damian Drăghici l-a rugat să-i povestească o situație care l-a făcut să-și piardă mințile, din perioada în care a fost îndrăgostit.

“Da. Și la prima, și la a doua (soție – n.r.) am simțit aceeași, aceeași emoție. Uite acum vorbesc de Roxana mea. Dormeam cu poza ei la cap, jur. Îți dau cuvântul meu.

N-am avut decât pe prima și pe a doua. Frate, dormeam cu poza ei. Puneam așa poza, dormeam la hotel pe vremea aia, și puneam poza. Era un baiat care tot timpul cu mine, stătea după mine să-mi aducă haine să-mi aducă nu știu ce, stătea după mine (un prieten de-al meu căruia i-am botezat și fata), stătea non stop. Și el știa, când veneam eu de unde veneam, găseam poza acolo pusă, și patul făcut. Mă uitam la ea. Încă n-o luasem (de soție – n.r.) și nu eram sigur dacă o să fie…  Îi spuneam: “Roxana, noapte bună, sărutmâna, te iubesc”. Și mă rugam la Dumnezeu să fie cu mine și uite că mi-a dat-o Dumnezeu”, a spus Florin Salam la Podcastul lui Damian Drăghici, în timp ce îi arată cu ajutorul unui șervețel… cum punea imaginea cu soția.

In Podcastul lui Damian Drăghici, Florin Salam dezvăluie despre cum a ajuns una dintre cele mai apreciate voci ale României și recunoaște că drumul spre succes nu a fost întotdeauna simplu: ”M-am chinuit foarte mult, am plâns foarte mult și nu am spus nimănui. Acum și dacă se aude ce spun, am copiii mari, înainte mă feream să spun asta. Eu m-am chinuit foarte mult. Poate de multe ori am vrut să renunț la ceea ce-mi place, la ce cânt, la meseria mea. Chinul și durerea psihică nu au preț, dar atunci vine o răsplată dumnezeiască!”, spune artistul.

 

Publicat: 07 Apr. 2021, 19:05 Vedete
Pe aceeași temă