Florin Salam a făcut dezvăluiri uimitoare despre prețul succesului său! ”Am avut momente când m-am gândit dacă se merită să beau o sticlă ca să pot cânta”

Publicat: 30 Mar. 2021, 19:54 Vedete

Florin Salam va fi la Podcastul lui Damian Drăghici în această săptămână, iar CIAO.RO a obținut detalii în exclusivitate! După ce a purtat discuții sincere cu Smiley, Marius Manole, Andreea Marin, Prof. Constantin Dumitru Dulcan și Andreea Berecleanu, iar acestea au strâns sute de mii de vizualizări, Damian Drăghici îl are față-n față joi, de la ora 19:00, pe Florin Salam.

Florin Salam, dezvăluiri la Podcastul lui Damian Drăghici

”În această săptămână, am un invitat extrem de special. Cred că este și va rămâne un geniu și un talent cum rar am întâlnit”, își începe Damian Drăghici  podcastul.

Florin Salam dezvăluie despre cum a ajuns una dintre cele mai apreciate voci ale României și recunoaște că drumul spre succes nu a fost întotdeauna simplu: ”M-am chinuit foarte mult, am plâns foarte mult și nu am spus nimănui. Acum și dacă se aude ce spun, am copiii mari, înainte mă feream să spun asta. Eu m-am chinuit foarte mult. Poate de multe ori am vrut să renunț la ceea ce-mi place, la ce cânt, la meseria mea. Chinul și durerea psihică nu au preț, dar atunci vine o răsplată dumnezeiască!”, spune artistul.

Întrebat fiind de Damian Drăghici dacă simte că lumea îl apreciază destul pentru faptul că a oferit totul tuturor, pe scenă, Florin Salam a spus: ”Am avut momente în care m-am gândit dacă se merită să fac asta, dacă se merită să beau sticla aia doar ca să pot cânta ca lumea să se simtă bine”.

Florin Salam despre soția lui: ”O iubesc din suflet, jur pe mama!”

Artistul a vorbit și despre soția lui, la Podcastul lui Damian Drăghici: ”O iubesc din suflet, jur pe mama!”, dar îi va povesti lui Damian Drăghici și cum iubește Florin Salam: ”Vai de capul meu! Mai mult ca pe el. La mine, iubirea asta îmi dă și viață, dar mi-o și ia”.

 

Publicat: 30 Mar. 2021, 19:54 Vedete
Pe aceeași temă