EXCLUSIV| Marius Manole, la Podcastul lui Damian Drăghici: ”Am datorii peste tot. Nu moare nimeni dacă n-am ce mânca”

Publicat: 04 Mar. 2021, 09:23 Vedete

Marius Manole a făcut declarații senzaționale la Podcastul lui Damian Drăghici! Actorul susține că e plin de datorii!

Marius Manole este invitatul din această săptămână la Podcastul lui Damian Drăghici. Actorul a vorbit despre frici, perioada copilăriei, relația cu părinții, dar și de ce vrea să renunțe la teatru.

În interviul acordat lui Damian, Marius a dezvăluit și faptul că are datorii multe, însă nu e stresat din acest motiv. Actorul a susține că a avut datorii toată viața.

Marius Manole la Podcastul lui Damian Drăghici: „Mie nu mi-e frică de datorii, îmi place să am datorii”

”Toată viața am trăit pe datorie, am trăit toată viața pe un caiet. Am datorii peste tot. Mie nu mi-e frică de datorii, îmi place să am datorii. Asta e! Eu sunt și singur, nu am copii, nu moare nimeni dacă n-am ce mânca. Am datorii: la bancă, la aia, la aia. Mi-am cumpărat ce am vrut, am investit în ce am vrut, risc ce vreau. Până la urmă știi cum e, vorba aia: Cu frică sau fără frică, tot acolo ajungem! Bogați sau săraci”, spune Marius Manole în Podcastul lui Damian Drăghici.

Marius Manole și-a deschis sufletul în față lui Drăghici și a vorbit și despre viciile sale. Indrăgitul actor spune că se luptă să renunțe la fumat, iar în trecut a fost la un pas să devină alcoolic însă ar fi fost salvat în ultimul moment, de o persoană.

”Eu sunt un om foarte vicios, de aia nu mă apuc de droguri. Eu dacă mă apuc de droguri, mi-am vândut tot: casa, dinții, fața, tot. Mă lupt cu fumatul în continuare, cu alcoolul – eram în prag de alcoolism, noroc că m-a salvat cineva…”, a mai spus Marius Manole.

Premiera podcastului cu Marius Manole este joi, la ora 19:00, pe canalul de Youtube Damian Drăghici.

Damian Drăghici și-a lansat recent propriul podcast, unde acesta are în fiecare săptămână câte un invitat. În materialul de prezentare, artistul s-a intervievat pe el, la fel cum ar face-o cu un invitat, și a răspuns la întrebări precum: ”Pe ce muzică face dragoste Damian Drăghici?”, ”Care a fost cel mai penibil moment din viața lui” sau ”Care este cea mai mare frică a lui?”. La aceasta din urma, artistul mărturisind că-i este frică de lipsa de progres: ”Cea mai mare frică a mea este frica de a nu progresa, asta mă omoară! Asta e menirea noastră aici, să creștem, noi ca oameni de aia venim aici, să creștem.”

 

Publicat: 04 Mar. 2021, 09:23 Vedete
Pe aceeași temă