Denis Roabeș, de la The Motans, a cunoscut succesul când se aștepta cel mai puțin la asta: ”M-am lansat cu o piesă făcută pe datorie!”

Publicat: 17 Jun. 2022, 20:15 Vedete

Denis Roabeș de la The Motans, destăinuiri în podcastul lui Damian Drăghici! Artistul a dezvăluit cum s-a lansat în muzică, cu piesa „Versus” care este făcută „pe datorie”, dar și cât de greu a trecut prin perioada de lockdown.

Denis Roabeș  de la The Motans i-a dezvăluit lui Dămian Drăghici ce făcea înainte se apuce de muzică: „Aveam 2 firme”

Originar din Republica Moldova, Denis Roabeș a ajuns cunoscut în România după lansarea piesei „Versus” care a luat cu asalt, imediat, topurile radiourilor. Artistul povestește în podcastul lui Damian Drăghici cât de mult a riscat cu această melodie.

La un moment dat am lăsat totul”

„Am simțit în mine un pic de frică să fac pasul ăsta. Frica de necunoscut. Ca să înțelegi, în momentul în care am lansat piesa Versus – care mi-a dat un bust să ajung în România, e o piesă făcută pe datorie”, spune Denis.

Puțini oameni știu că artistul, înainte să-și urmeze visul și să facă muzică, a lucrat în marketing: „Îmi plăcea ce făceam, dar marea mea dragoste e muzica. La un moment dat am lăsat totul. Aveam 2 firme. Trăim într-o perioadă în care lumea nu știe ce-și dorește cu adevărat.

Am observat chestia asta și la mine când eram mai tânăr – azi îmi doresc ceva, poimâine cu totul altceva și toată goana asta este, de fapt, un mers în cerc. Trebuie să știi foarte bine ce-ți dorești de la viață și să mergi doar în direcția aia”.

Denis de la The Motans: „Am avut niște crize de OCD. Au apărut niște demoni de care nu știam”

Tot în podcast, Denis îi spune lui Damian cât de greu i-a fost să treacă peste perioada de lockdown: „Am avut niște crize de OCD pe care le-am simțit grav. Am luat pastile de adormit. Atunci au apărut niște demoni de care nu știam”.

Ce relație are artistul cu mama sa, cum s-a cunoscut cu iubita lui și ce tradiție respectă în fiecare an, a aflat Damian în podcastul care este disponibil, în avans, pe VOYO.

 

 

Publicat: 17 Jun. 2022, 20:15 Vedete
Pe aceeași temă