Solistul de la The Motans, săltat de poliție: ”M-au băgat în mașină cu forța”

Publicat: 27 Nov. 2019, 14:27 Vedete

Denis de la The Motans a trecut printr-un moment mai putin placut! Artistul a fost luat de politisti si bagat in masina, fara sa stie motivul.

Denis Roabes de la The Motans a fost invitat astazi la un post de radio unde a povestit un episod din viata sa, care s-a petrecut in urma cu vreo 3 ani. Artistul a relatat cum a fost luat de politisti si bagat in masina pentru ca parea “suspect”, dupa cum a marturisit el.

Denis de la Tho Motans: “Paream suspect”

Artistul sustine ca politistii nu au fost prea prietenosi cu el. Mai mult, Denis de la The Motans spune ca i-a enervat si mai tare in momentul in care a inceput sa-si ceara drepturile.

”M-a luat si m-a bagat in masina, pentru ca paream suspect. Era vreo ora 1 din noapte si noi, eu cu baietii, terminasem repetitiile sau eram dupa un concert ori un eveniment, ceva – nu mai tin minte. Era acum vreo 3 ani si m-a prins politia. Nu s-au legitimat. Au fost foarte grosolani, au vorbit foarte nepoliticos si eu am inceput sa imi caut drepturile. Am spus «Prezentati-va! Aratati legitimatia inainte sa ma intrebati pe mine de unde vin si ce fac…» Ei s-au suparat, m-au bagat in masina cu forta. Si cand au vazut ca eu insist si imi cer drepturile, au zis «bah, stai ca baiatu` asta poate are neamuri in politie». Si am explicat ca nu am buletinul la mine, dar ca stau la 100 de metri si i-am invitat la mine acasa. Baietii m-au lasat sa plec”, le-a povestit Denis Roabes, solistul The Motans, realizatorilor Marius Stoica si Alex Minculescu, azi, la Matinalul Bucuresti FM, ”BeFm De Dimineata”.

Publicat: 27 Nov. 2019, 14:27 Vedete
Pe aceeași temă