Pe ce muzică face dragoste Damian Drăghici? Cum a raspuns artistul in podcastul pe care l-a lansat pe Youtube

Publicat: 10 Feb. 2021, 16:16 Vedete

Pe ce muzică face dragoste Damian Drăghici? Artistul și-a lansat podcast pe Youtube și a răspuns mai multor întrebări.

Damian Drăghici a anunțat aseară printr-un video pe Youtube că își lansează propriul podcast – Podcastul lui Damian Drăghici. Din imaginile postate de artist reiese faptul că acesta va avea în fiecare săptămână câte un invitat, iar discuția va fi una curajoasă.

Damian Drăghici și-a lansat podcast pe Youtube

PODCASTUL lui Damian Drăghici e cu și despre prieteni, povești, muzică, un pic de umor și multă asumare. Veți descoperi oameni incredibili și veți auzi lucruri pe care nu le-au spus până acum”, a spus artistul.

În materialul de prezentare, artistul se intervievează pe el, la fel cum ar face-o cu un invitat, și răspunde la întrebări precum: ”Pe ce muzică face dragoste Damian Drăghici?”, ”Care a fost cel mai penibil moment din viața lui” sau ”Care este cea mai mare frică a lui?”. La aceasta din urma, artistul mărturisind că-i este frică de lipsa de progres: ”Cea mai mare frică a mea este frica de a nu progresa, asta mă omoară! Asta e menirea noastră aici, să creștem, noi ca oameni de aia venim aici, să creștem.”

Damian Drăghici s-a intervievat pe el!

La întrebarea „Pe ce muzică face dragoste Damian Drăghici?”, artistul a răspuns: „Trebuie să stau să ascult mult muzica, să fiu atent, să mă concentrez doar la ea. Dacă fac ceva, trebuie să opresc muzica. Nu pot sa fac 2 lucruri în același timp cu muzica”.

În video-ul postat pe canalul lui de Youtube, artistul recunoaște că a fost dependent de multe lucruri în viața asta: ”Am avut foarte multe dependențe, de tot felul de lucruri, de la băutură, țigări, dulciuri, iarbă. Tot felul de prostii. Acum nu sunt dependent decât de dragostea pentru copilul pentru, pentru soția mea, Cristina, și pentru ceea ce vreau să realizez.”

PODCASTUL lui Damian Drăghici este în fiecare joi, de la ora 19:00, pe Youtube.

 

 

Publicat: 10 Feb. 2021, 16:16 Vedete
Pe aceeași temă