Damian Drăghici are nervii întinși la maxim! Un prieten a încercat să-l calmeze, dar a devenit ”sac de box”

Publicat: 17 Jun. 2020, 14:16 Vedete

Damian Drăghici este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul a reușit de-a lungul timpului să câștige simpatia publicului, însă ultimele imagini îl prezintă în ipostaze la care nimeni nu se aștepta.

Recent paparazzi CIAO l-au surprins pe solist în timp ce se plimba alături de un prieten. Deși la început părea că artistul este destul de relaxat, pe parcurs lucrurile între cei doi s-au schimbat radical.

În timp ce mergeau, Damian Drăghici a început o discuție cu amicul său. Deocamdată nu se cunoaște motivul exact pentru care artistul a avut o ieșire nervoasă, însă din imagini se poate obseva faptul că, la un moment dat ceva l-a deranjat destul de tare pe cântăreț. Acesta a început să gesticuleze nervos, ba chiar la un moment dat s-a oprit în mijlocul străzii și a început să ridice tonul la cel care-l însoțea.

 

Cu siguranță, motivul pentru care Drăghici a reacționat așa este unul întemeiat, deoarece este pentru prima dată când artistul este prins în aceste ipostaze.

După ”incident” plimbarea celor doi nu a mai durat mult, iar fiecare a plecat cel mai probabil spre casă.

Damian Drăghici concert din balconul apartamentului

Izolarea la domiciliu, pentru a ne proteja dar şi pentru a-i proteja pe ceilalţi, i-a făcut pe oameni să găsească diferite metode pentru a-și ocupa timpul. Artistul a dorit să își încânte vecinii cu muzica sa, îmbrăcat în pantaloni scurţi şi tricou, Damian Drăghici a scos oamenii le ferestre cu naiul său.

”Noi, artiştii, vă suntem datori să vă dăruim neîncetat hrană pentru suflet… Azi am simţit să cânt pentru vecinii mei dintre blocuri”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Gestul a fost apreciat atât de vecini cât și de prietenii virtuali, iar artistul a primit sute de aprecieri din partea acestora.

Publicat: 17 Jun. 2020, 14:16 Vedete
Pe aceeași temă