Damian Drăghici s-a confruntat cu o tulburare psihică după ce a fost abandonat de mamă: „Am făcut 20 de ani de terapie”

Publicat: 10 iun. 2024, 14:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Damian Drăghici și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu recent și a vorbit despre traumele care i-au marcat copilăria. Artistul a fost abadonat de mamă la o vârstă fragedă, iar acest moment pe lângă rana sufletească adâncă pe care i-a lăsat-o, a venit la pachet şi cu o afecţiune de natură psihică. Despre toate acestea aflaţi în rândurile de mai jos.

Damian Drăghici este un artist de renume internațional, care se poate mândri cu multe reuţite în plan profesional. Drumul spre succes nu a fost deloc uşor. Copilăria în principal a lăsat urme adânci în dezvoltarea sa, de care nu a putut să scape mulţi ani.

Ce spune artistul despre femeia care l-a crescut

După ce mama lui l-a abandonat, Damian Drăghici a fost crescut de bunică. Artistul a mărturisit că nu i-a simţit niciodată lipsa celei care l-a născut, însă mulţi ani a mers la psiholog pentru a-şi vindeca traumele.

„Nu am conștientizat pentru că până la 10 ani i-am spus „mama” bunicii. Pe tata biologic îl consideram frate, unchiu era fratele meu și era așa multă dragoste în familie încât nu am simțit. Acum o cunosc pe mama, suntem în relații ok, dar dragostea mea mare e pentru bunica. Nu am simțit lipsa mamei până nu am ajuns în America și mi-au băgat ăia în cap că am traume pentru că nu am trăit cu mama. Conștientizez asta, am făcut 20 de ani de terapie, dar în esență nu am simțit asta”, a declarat artistul în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

De ce afecţiune suferă Damian Drăghici

Damian Drăghici spune că suferă de ADHD și asociază acest diagnostic cu abandonul mamei.

„Copil fiind, normal că este nevoie de relația cu mama, dar eu cât eram mic nu am simțit-o, apoi s-a văzut asta la mine, pentru că ADHD-ul se dezvoltă în urma unei lipse și atunci tu își faci tot felul de lucruri ca să nu fii prezent, dar tot ADHD-ul m-a ajutat în viață să realizez niște lucruri, deci e bine. Totul se întâmplă pentru un scop”, a mai spus artistul.

Artistul şi-a iertat mama

În continuare, artistul a mărturisit că şi-a iertat mama abia după ce şi el a devenit părinte. A căutat-o în 2019, iar de atunci au o relaţie bună.

„Pe mama am iertat-o în 2019, cu două săptămâni înainte să se nască fiul meu. Sărbătoream un an cu Cristina, m-am dus să iau o cutie de trandafiri și îmi spune că prețul e 30.000 de lei. I l-am cumpărat, i l-am dat și Cristina s-a uitat pe un alt site și a văzut că asta costă 20 de euro și atunci am întrebat-o că ea e florăreasă? Eu ar trebui să știu, că mama mea e florăreasă, iar atunci mi-a spus că de ce nu o sun. Am sunat-o, ne-am văzut și atunci ne-am închegat, iar acum suntem într-o relație foarte bună”, a mai spus el.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 10 iun. 2024, 14:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×