Florin Salam îl face praf pe Alex Bodi în afacerea NFT-urilor: „Nu s-a ținut de cuvânt. Mi se pare măgărie să…”

Publicat: 16 ian. 2023, 11:29 Autor: Dora Bazavan Vedete

Florin Salam îl face praf pe Alex Bodi în afacerea NFT-urilor. Celebrul manelist Florin Salam a făcut un live, aseară, pe pagina sa oficială de Facebook. Întrebat fiind de mai mulți admiratori cum stă treaba cu afacerea în care s-a băgat cu NFT-urile, solistul a ținut să facă unele precizări concrete. El a mărturisit că nu a știut de fapt în ce se bagă și că s-a retras din asta pentru că a primit sesizări de la fani.

Florin Salam a făcut ad hoc un live pe pagina sa de Facebook în timpul unei întâlniri de familie, lângă el aflându-se și frumoasa lui soție, Roxana, dar și fini și prieteni. Celebrul manelist a decis să vorbească public despre o anumită investiție pe care ar fi făcut-o în domeniul NFT-urilor, la îndemnul lui Alex Bodi. De altfel, printre clienții NFT din România mai există și Tzancă Uraganu. Aceasta este practic o afacere de sute de mii de euro în care Bodi a investit sume fabuloase.

Florin Salam îl face praf pe Alex Bodi în afacerea NFT-urilor

„Să vă dau un răspuns, m-a înnebunit toată lumea cu o întrebare, sunt la prietenul meu aici. M-ați înnebunit cu întrebarea aia cu jocul ăla, cum se numește nevastă, nu mă pricep eu, cu NFT-ul. Eu am crezut că va fi un joc, de fapt, pentru fanii noștri, joc mai copilăresc. Nu am știut eu că este vorba de afaceri. Că dacă ar fi, mi-aș face singur, eu pe numele meu vreau să mă îmbogățesc eu. Și mai ales când intri într-o situație de genul, probabil trebuie să fie toată lumea bine.

Adică dacă voi îmi faceți mie un avantaj, trebuie și voi să aveți avantaj pe tema asta. Vă dau cuvântul meu că eu am crezut că e doar un joc, eu alerg mereu pe străzi, mintea mea e într-o mie e părți, nu am știut că în spatele meu e. Eu m-am retras din chestia asta cu NFT, probabil dacă vorbeam din prima cu Alex Bodi, probabil dacă și el se ținea de cuvânt, rămâneam și țineam și lumea la curent cu tot ce se întâmplă pe acolo.  Așa, din punctul meu de vedere, eu m-am retras de acolo, vă anunț eu când e ceva, da?”, a început să povestească Florin Salam.

„Nu s-a ținut de cuvânt. Mi se pare măgărie să…”

“Că asta cu monezi și cu asta, încă nu sunt eu pregătit, Florin Salam! Eu dacă aș intra în ceva de genul, ar trebui ca toată lumea să câștige, aș fi corect! Oameni buni, încă o dată, dați share ca să se înțeleagă! Eu m-am retras din astea cu NFT, pentru că nu am știut că e tema asta, nici nu s-au ținut de cuvânt cei care m-au chemat să facem o treabă. Nu s-au ținut absolut deloc de cuvânt și asta este. Nu au avut putere să stea în preajma mea, acum, mă iertați, nu vreau să fiu nici fițos! Dacă stai de vorbă cu Florin Salam trebuie să bagi și mâna în buzunar. Eu înțeleg, mai bine spui din prima că vrei să te ajut și atunci te ajut! 

Am ajutat toată viața! Dar când vrei să apari cu Florin Salam doar ca să apari lângă el, trebuie să afle lumea de la boss-ul. Deci eu m-am retras din NFT-ul ăsta, eu am crezut că e doar un joc de distracție al oamenilor, a fanilor, și de-odată văd că cineva vrea să se îmbogățească. Vă țin la curent cu tot ce se întâmplă! Mi se pare măgărie din punctul meu de vedere, nu am cum să vă dezamăgesc. Deja eu trebuie să vă mulțumesc că m-ați înțeles în perioada mea grea în care nu am mai cântat. Trebuie să vă spun ce e bine, ce nu e bine și ce se întâmplă! Vă iubesc!”, a ținut să precizeze Florin Salam în încheierea live-ului său.

Publicat: 16 ian. 2023, 11:29 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×