Soția lui Florin Salam este ”regina” luxului! Cum și-a făcut apariția în timpul unei vizite la doctor

Publicat: 02 Mar. 2022, 12:06 Vedete

Îmbrăcată în tendințe, cu haine de mii de euro, Roxana Dobre și-a făcut apariția la o clinică medicală din Capitală la volanul unui Cadillac Escalade! 

Roxana Dobre a coborât ca o ”regină” din mașina ei, un Cadillac Escalade model 2020, în valoare de aproximativ 100.000 €. După ce a parcat s-a îndreptat cu pași repezi spre o clinică medicală. Rezultatele unor analize, cel mai probabil, reprezentau scopul acestei vizite. Nu a pierdut foarte mult timp acolo, pesemne că totul a ieșit cum trebuie.

Altceva ne-a atras însă atenția, pe lângă mașina scumpă. Și anume hainele și accesoriile pe care și le-a etalat cu ocazia acestei vizite-fulger. Roxana a purtat o geantă Hermes, normal. Poate cel mai exclusivist brand producător de astfel de accesorii pentru femei.

Și de această dată, „Regina” lui Florin Salam a reușit să epateze. Inclusiv cu paltonul lung, din piele, într-o nuanță de verde kiwi, jeans „wide leg” și o pereche de botine negre. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Detalii intime despre relația dintre Florin Salam și Roxana Dobre

Roxana Dobre povestea, nu demult, că între ea și „Rege” flacăra iubirii rămâne tot timpul vie. Chiar dacă Florin Salam mai este plecat în turnee, la diferite evenimente, așa că, în unele perioade, se vede cu el destul de rar. Tocmai de aceea, atunci când este nevoie, soția iubitoare preia „frâiele” în casă.

Astfel că se ocupă, câteodată, și de economiile familiei. Iar Florin Salam are, în mod evident, deplină încredere în femeia care îi stă alături de peste șapte ani și care i-a dăruit trei copii.

Publicat: 02 Mar. 2022, 12:06 Vedete
Pe aceeași temă