Cum a trecut Florin Salam peste pierderea soției: „Câteodată, moartea e hotel de zece stele, nu ai cum să scapi atât de ușor”

Publicat: 25 sept. 2023, 14:39 Autor: Camelia Vedete

Aseară, într-un interviu emoționant, celebrul artist Florin Salam a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Interviul a fost marcat de dezvăluiri uluitoare și de momente de abrupta sinceritate.

In unele dintre biografiile ale acestuia, din mediul online, se mentioneaza ca Florin Salam s-ar fi nascut in 1979, la Bucuresti, dar in multe articole de presa se precizeaza ca a vazut lumina zilei intr-o familie de lautari, din Frumusani, din judetul Calarasi. Cert este ca si-a petrecut copilaria in vechea mahala lautareasca a acelei comune, iar dupa ce a devenit celebru. Administratia locala a schimbat numele strazii pe care inca locuieste o parte din familia lui Florin Salam, denumind-o „Strada Lautarilor”. Acesta a povestit unde s-a nascut, de fapt, si cat de important este pentru el locul nasterii.

Cum a trecut Florin Salam peste pierderea soției

„Cum că aș fi din Frumusani este o informație falsă. Eu sunt dintr-o comună aflată la 30 km de Bucuresti, numită Valea Dragului. De acolo a plecat fenomenul Florin Salam. Eu stiu că ei m-au iubit si ei m-au ridicat primii, am plecat de la ei din zonă și ei se bucură că am ajuns cine am ajuns. Se bucură și ei pentru mine, am crescut acolo”, a spus Florin Salam aseară, la „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

În august 2017, Puiu Iordache, managerul lui Florin Salam, anunța că artistul se retrage din muzică pentru o perioadă nedeterminată. Un an mai târziu, în 2018, în urma unei experiente neplăcute trăite la un eveniment privat la Milano, unde a fost invitat să cânte, artistul era pe punctul de a-si  incheia cariera.

„Sunt în siguranță acum, dar asta a fost ultima mea cântare. Ultima cântare din viața mea, nu mai cânt niciodată. Nu merită, eu trebuie să ajung la familia mea în viață„, spunea presei, la momentul respectiv, Florin Salam. Viitorul avea sa arate insa cu totul altfel, artistul a revenit in atentia publicului, in lumina reflectoarelor.

„Câteodată, moartea e hotel de zece stele, nu ai cum să scapi atât de ușor”

În interviul de aseară, Florin Salam a discutat despre posibilitatea unei eventuale retrageri din industria muzicală, precizând. „Nu vreau să renunț niciodată. Daca nu, o să vină o perioadă probabil când nu voi mai merge la evenimente private. O să fac în așa fel încât să cânt la spectacole pentru oamenii care ascultă muzica mea. Pe stadioane, pot să adun o sută, două sute de mii de oameni. O să trecem la alt nivel. Dar deocamdată nu mi-am găsit niste oameni care sa se ocupe de asta.”, a spus Florin Salam.

De asemenea, artistul a vorbit despre povestea sa de dragoste cu Stefania și despre momentele de bucurie și suferință pe care le-au trăit împreună. Cei doi au devenit părinți în 2000 și 2004, iar în 2007 au decis să facă nunta. Cu toate acestea, tragedia i-a lovit în 2009, când soția sa a pierdut lupta cu o ciroză hepatică. Florin Salam a dezvăluit cum a reușit să depășească această pierdere devastatoare și cum a găsit puterea de a merge mai departe.

La cât de mult o iubeam pe fata asta

„La cât de mult o iubeam pe fata asta, ma gândeam eu cumo sa mai traiesc când eu realizam ca ea nu mai e. Faptul ca reusesc să trăiesc în continuare fără ea clar e puterea de la Dumnezeu pe care ți-o dă atunci când ai nevoie. Chiar aveam nevoie de ea si o meritam că mai erau si copiii. Câteodată, moartea e hotel de zece stele, nu ai cum să scapi atât de usor„, a spus aseara Florin Salam in cadrul interviului de la „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Interviul lui Florin Salam la „40 de Întrebări cu Denise Rifai” a adus în prim-plan latura profund umană a artistului. Și a oferit o perspectivă emoționantă asupra vieții sale, emoționând milioane de telespectatori.

Publicat: 25 sept. 2023, 14:39 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×