Reghe și Corina, mai fericiți ca niciodată! Ce cadou a primit iubita însărcinată a antrenorului

Publicat: 09 Mar. 2022, 10:33 Vedete

Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina, se înțeleg de minune, în ciuda tuturor „valurilor” care s-au făcut împotriva lor. De Ziua Femeii, antrenorul Craiovei a făcut o rezervare la restaurant, unde au luat un prânz romantic și s-au bucurat unul de compania celuilalt. 

Laurențiu Reghecampf pare mai îndrăgostit ca niciodată de Corina, șatena care i-a împărtășit sentimentele. Iar Ziua Femeii a fost ocazia perfectă pentru a-i demonstra cât de mult o iubește.

Cei doi au fost surprinși în zona Floreasca, relaxați și cu zâmbetul pe buze, pregătiți pentru un prânz romantic.

Iubita tehnicianului de la Universitatea Craiova se îndreaptă, cu pași grăbiți, spre a opta lună de sarcină, dar cum putea refuza invitația chiar de ziua ei? Cu atât mai mult cu cât, cu siguranță, cuvintele rostite de Laurențiu au măgulit-o: „Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc!” Așa că s-a îmbrăcat cu hainele în care se simte în largul ei și de brațul lui Reghe s-a „atașat”. Mai multe imagini pe CANCAN.RO.

Cine este Corina Caciuc

Iubita lui Reghecampf este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România. Se pare că i-a plăcut și școala și nu degeaba a ajuns atât de potentă financiar.

Corina Caciuc este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. În plus, iubita lui Laurențiu Reghecampf are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

În urmă cu doar câteva luni, Laurențiu Reghecampf a acceptat să detalieze care este situația sa pe plan personal. Asta deși nu a mai făcut-o până acum. Tehnicianul a dorit să lămurească lucrurile într-un mod civilizat. El a mărturisit faptul că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal. Și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri. Pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată. Și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional!, a declarat antrenorul Universității Craiova.

 

 

Publicat: 09 Mar. 2022, 10:33 Vedete
Pe aceeași temă