Reghecampf și noua lui iubită se comportă deja ca o familie! Cum a răsfățat-o celebrul antrenor pe Corina Caciuc

Publicat: 26 nov. 2021, 10:39 Autor: Maria Apostol Vedete

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc o perioadă extrem de fericită. Familia lor se va mări, iar în luna mai a anului viitor vor deveni părinții unui băiețel. Între timp, antrenorul își răsfață iubita ca pe o prințesă! 

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc nu-și mai ascund povestea de iubire și gesturile romantice.

Antrenorul Universității Craiova știe cum să-și răsfețe sexy-graviduța și nu are niciun fel de problemă să o facă în văzul tuturor. Într-o zi mohorâtă de noiembrie, atenția pe care Laurențiu Reghecampf i-a dăruit-o a făcut-o pe Corina Caciuc să se simtă și mai iubită.

Zilele trecute s-au petrecut scenele despre care vorbim! Paparazzii CANCAN.RO aveau să surprindă primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc împreună, pe stradă.

Cine este Corina Caciuc

Iubita lui Reghecampf este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România. Se pare că i-a plăcut și școala și nu degeaba a ajuns atât de potentă financiar.

Corina Caciuc este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. În plus, iubita lui Laurențiu Reghecampf are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

Reghecampf a depus actele de divorț

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf a acceptat să detalieze care este situația sa pe plan personal. Asta deși nu a mai făcut-o până acum. Tehnicianul a dorit să lămurească lucrurile într-un mod civilizat și ne-a mărturisit faptul că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Publicat: 26 nov. 2021, 10:39 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă