Botez cu dedicații și sărutări pasionale până în zori! Reghe și Corina au dat petrecerea anului pentru micuțul Liam

Publicat: 26 sept. 2022, 12:19 Autor: Camelia Vedete

Reghe și Corina au dat petrecerea anului pentru micuțul Liam. A fost petrecere în toată regula, noaptea trecută! CANCAN.RO v-a arătat, în exclusivitate, momentele-cheie de la super-party-ul de botez al micuțului Liam Simeon, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Invitații au petrecut până în zori!

A fost super-party, ieri, în lumea bună a Capitalei. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc l-au creștinat pe fiul lor, Liam Simeon, iar CANCAN.RO a fost singura publicație din România ce a luat parte la superbul eveniment!

Citește și: Reghe și Corina și-au creștinat fiul în mare secret! Imagini de la botezul micuțului Liam

Atât la biserică, cât și la Clubul Diplomaților, aflat în partea de Nord a Capitalei. Invitații s-au distrat până dimineața, s-au înfruptat din bunătăți și au dansat pe cele mai tari melodii ale momentului. (Vezi AICI cum s-au distrat invitații)

Reghe și Corina au dat petrecerea anului pentru micuțul Liam

Printre artiștii care au întreținut atmosfera la super-petrecere a fost și Costel Biju. Cântărețul a dat dedicații „fără număr”, iar invitații s-au distrat de minune. Mai mult decât atât, în timpul unei melodii, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au sărutat cu foc, chiar în fața tuturor! Momentul poate fi urmărit în videoclipul de mai sus!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au creștinat fiul

Reghe și Corina și-au creștinat fiul în mare secret! Ziua de duminică, 25 septembrie 2022, s-a anunțat a fi extrem de frumoasă și înfloritoare pentru cuplul Laurențiu Reghecampf – Corina Caciuc. Cei doi și-au creștinat fiul în secret, la o altă biserică! În ultima clipă, cuplul a decis să schimbe cu totul locația, pentru a fi feriți de ochii presei! Însă, CANCAN.RO este singura publicație națională care a avut acces la superbul eveniment!

Publicat: 26 sept. 2022, 12:19 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă