Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf! S-a dat sentința în cazul divorțului cu Anamaria Prodan

Publicat: 20 nov. 2022, 12:28 Autor: Camelia Vedete

Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf. Instanța a transmis minuta divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și fosta sa parteneră. Cererea de desfacere a căsătoriei a fost admisă. Iată ce a transmis Judecătoria Buftea astăzi, 19 noiembrie 2022.

Sunt vești bune pentru Laurențiu Reghecampf. (47 de ani). Tehnicianul echipei Neftchi Baku a aflat, în data de 19 noiembrie, faptul că instanța i-a admis cererea de divorț, dispunând desfacerea actului de căsătorie din culpă comună.

”Admite în parte cererea reclamantului, Reghecampf Laurenţiu Aurelian, formulată în contradictoriu cu pârâta Reghecampf Anamaria-Ionela. Admite în parte cererea reconvenţională formulată de pârâta reclamantă, Reghecampf Anamaria-Ionela, în contradictoriu cu reclamantul pârât, Reghecampf Laurenţiu Aurelian. Desface căsătoria încheiată la data de 14.06.2008 Clark SUA şi înregistrata sub nr. … în Registrul Stării Civile al Municipiului Bucureşti Sector 2, din culpa comună a soţilor”, se arată în prima parte a deciziei instanței.

Laurențiu Reghecampf va plăti pensie alimentară

De asemenea, Laurențiu Reghecampf va trebui să plătească o pensie alimentară lunară ce reprezintă o cotă de 1/6 din venitul net. Cu alte cuvinte, tehnicianul echipei Neftchi Baku trebuie să plătească în jur de 1.600 de euro, lunar, o sumă mult mai mică decât cea care a fost stipulată în ordonanța preşedinţială (suma de 2.000 de euro) sau cea care a fost stabilită la Fond (suma de 7.000 de euro).

”Încuviinţează pârâtei reclamante să păstreze numele dobândit în timpul căsătoriei, acela de „Reghecampf „. Stabileşte locuinţa minorului RLA, la mama. Autoritatea părintească faţă de minorul RLA se va exercita în comun de ambii părinţi. Obligă ambii părinţi să ofere întreţinere minorului, după cum urmează: mama, prin întreţinerea în natură, constând în asigurarea celor necesare traiului precum şi a cheltuielilor pentru educare, învăţătură şi pregătire profesională, iar tatăl este obligat la plata unei pensii de întreţinere lunare, în cota 1/6 din venitul său net, începând cu data 07.02.2022 şi până la împlinirea de către minor a vârstei de 18 ani ori până la intervenirea unei alte cauze de modificare sau încetare a obligaţiei de plată a pensiei”,se mai arată în decizie, citat de CANCAN.RO.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, decizie de ultimă oră în cazul divorțului!

De asemenea, instanța a transmis și modul în care Laurențiu Reghecampf va putea lua contact cu fiul său minor.

”Încuviinţează reclamantului pârât să aibă legături personale şi contacte directe cu minorul RLA, prin purtarea de discuţii telefonice zilnice şi găzduirea minorului în locuinţa tatălui, astfel:

– În al doilea şi al patrulea weekend din fiecare lună, de vineri, ora 16:00, până duminică, ora 20:00, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei.

– În vacanţa sărbătorilor Pascale catolice în fiecare an în care nu se suprapun cu sărbătorile pascale ortodoxe, minorul va petrece o săptămână alături de tată, de luni, începând cu ora 10:00, până duminică, ora 20:00, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei. În situaţia în care sărbătorile Pascale ortodoxe şi catolice sunt în aceeaşi perioadă a anului, minorul va petrece o săptămână alături de tată în anii pari, de luni, începând cu ora 10:00, până duminică, ora 20:00, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei, iar în anii impari la mamă.

– Minorul va petrece o săptămână de Crăciun, din data de 23.12, ora 14:00, până în data de 30.12., ora 20:00, în anii impari cu tatăl, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei, iar în anii pari cu mama.

Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf

– Minorul va petrece o săptămână de Anul Nou, din data de 30.12., începând cu ora 10:00, până la data de 06.01., ora 20:00, în anii pari cu tatăl, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei, iar în anii impari cu mama.

– Minorul va petrece zilele de naştere alături de mamă sau alături de tată, în funcţie de dorinţa minorului, cu obligaţia tatălui de a prelua minorul de la domiciliul mamei, ora 10:00, şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, ora 20:00, la domiciliul mamei, iar daca minorul doreşte poate petrece alături de tată şi ulterior zilei de naştere, o zi.

– În perioada vacanţei de vară, anual, în perioada 01.07, ora 10:00, până la data de 31.07, ora 20:00, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei.

S-a dat sentința în cazul divorțului cu Anamaria Prodan

– Ori de câte ori în afara programului stabilit şi când programul şcolar/extraşcolar permite, tatăl poate vizita minorul sau se poate întâlni cu acesta, cu obligaţia tatălui de a prelua minorul de la domiciliul mamei, ora 10:00, şi de a-l înapoia la sfârşitul zilei, dar nu mai târziu de ora 20:00.

În temeiul art.928 alin.4 C.pr.civ., prezenta hotărâre se va comunica, din oficiu, după rămânerea definitivă, Serviciului public comunitar de evidență a persoanelor unde a fost înregistrată căsătoria şi Registrului Național al regimurilor matrimoniale. Admite în parte cererea reclamantului- pârât şi obligă pârâta-reclamantă la plata cheltuielilor de judecată în favoarea reclamantului – pârât, în cuantum de 6.000 lei. Ia act că pârâta- reclamantă îşi rezervă dreptul de a solicita cheltuieli judiciare pe cale separată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată azi, 18.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se mai arată în decizia instanței.

Drama neștiută a lui Laurențiu Reghecampf!

 Laurențiu Reghecampf a făcut o dezvăluire uluitoare. Antrenorul trece prin momente grele pentru că mama sa suferă de o boală cumplită.

Laurențiu Reghecampf a spus pentru prima dată că are probleme în familie. Cea care i-a dat viață, Marga, 72 de ani, are cancer. Antrenorul a apelat la cei mai buni medici și femeia urmează ședințe de chimioterapie.

Drama neștiută a lui Laurențiu Reghecampf!

După un set de analize amănunțite, efectuate în Turcia, specialiștii spun că există șansa unei operații. Intervenția ar fi avut loc deja.

„Mama are cancer! Urmează un tratament. Am fost cu ea în Turcia, a făcut niște analize. Face chimioterapie, deja a terminat a opta ședință. Din ce mi-a spus, din ce i-au zis doctorii, este mult mai bine.

Sperăm să reușim să o operăm înainte de Revelion sau poate la anul, vedem…în funcție de ce se întâmplă în perioada asta. Sper să treacă bine! Mama este foarte puternică psihic. Am făcut o fermă la Snagov, de vreo patru – cinci ani tot muncesc. Ea petrece majoritatea timpului acolo, deci are activitate și asta o ajută foarte mult”, a declarat Laurențiu Reghecampf, anul trecut, pentru canalul de youtube „Fiță cu Adiță”.

Cum se simte mama lui Laurențiu Reghecampf acum

Laurențiu Reghecampf a șocat pe toată lumea în momentul în care a anunțat public diagnosticul mamei sale. Cea care i-au dat viață se luptă cu un cancer mamar, care s-a întins și la ganglioni. Marga Reghecampf a trecut deja printr-o operație și a făcut chimioterapie.

Acesta a făcut noi dezvăluiri despre starea în care se află acum cea care i-a dat viață. Femeia a fost operată în Turcia, acolo unde a fost însoțită și de fostul fotbalist care și-a dedicat tot timpul și toate resursele pentru a o ajuta. Din fericire, ea se simte mult mai bine acum, iar cei dragi așteaptă cu nerăbdare să treacă peste această cumpănă.

„Mama e foarte bine, a făcut chimio. Am operat-o la sânul stâng, sper să terminăm luna asta. I-a descoperit un cancer mamar, s-a întins puțin și la ganglioni. Stă la Snagov, la mine la ferma, e bine.

Este foarte supărată pe fosta soție pentru discuțiile pe care le face. A stat numai cu noi în casa de când a murit tata. E surprinsă, e suparată, știe adevarul și nu acceptă asta’, a mărturisit Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului lui Căltălin Măruță.

Publicat: 20 nov. 2022, 12:28 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă