Dezvăluiri șocante despre Laurențiu Reghecampf. Celebrul antrenor ar avea o amantă de câțiva ani

Publicat: 08 feb. 2021, 14:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anamaria Prodan a primit încă o lovitură dură din partea lui Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera ar fi făcut din nou dezvăluiri halucinante despre soțul său, Laurențiu Reghecampf.

Potrivit informațiilor pe care le-ar fi dezvăluit Gigi Becali, Reghe ar avea o amantă încă din urmă cu opt ani. Mai mult decât atât, pentru această femeie celebrul antrenor ar fi făcut multe compromisuri.

Laurențiu Reghecampf are amantă?

Gigi Becali ar fi făcut aceste afirmații după ce între el și sexy impresară a izbucnit un scandal de la transferul lui Dennis Man la Parma.

”Eu nu mai pot să lucrez cu Gigi pentru că este dezamăgirea mea. El nu are nimic sfânt în el, totul este spoială. Este un om de afaceri care trădează și face rău. Eu când spun lucrurile astea mi le asum. Gigi, dacă avea demnitate, nu avea cum să oblige jucătorul să rupă contractul cu mine. Dumnezeu nu lasă nimic nepedepsit pe pământ, cum nu a lăsat nici la Giovanni”, a declarat Anamaria Prodan pentru Pro X.

Potrivit playsport.ro, Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă de ceva timp, iar Anamaria Prodan ar sti de existența acesteia. Mai mult decât atât, soțul impresarei i-ar fi cumpărat acesteia multe cadouri scumpe printre care și un salon de înfrumusețare în Dorobanți.

”Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit. Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, au fost informațiile furnizate din anturajul lui Gigi Becali și din interiorul echipei FCSB, conform playsport.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 feb. 2021, 14:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă