Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ”întors armele” spre Anamaria Prodan! Impresara trebuie să ”deconteze” toate acuzațiile

Publicat: 11 mart. 2022, 10:03 Autor: Maria Apostol Vedete

Departe de a se fi terminat războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Doar antrenorul Universității Craiova și-a dorit un divorț civilizat, în vreme ce impresara a ieșit în public și a făcut acuzații care acum ar putea fi ”decontate” din greu! 

Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina Caciuc, au luat decizia de a o da în judecată pe Anamaria Prodan, ca urmare a tuturor acuzațiilor pe care le-a adus la adresa lor. Impresara este acuzată de cei doi că le-ar fi denigrat imaginea!

Ea ar fi aruncat săgeți, timp în care atât Reghecampf, cât și viitoarea lui soție, au evitat riposta. Ba chiar și-au asumat relația, fiind priviți de prieteni, dar și de cei care-i cunosc, drept un cuplu fericit. În tot acest timp, Anamaria Prodan ar fi continuat, însă, jignirile pe rețele sociale și nu numai. Reghecampf a avut o singură ieșire publică prin care și-a spus partea de adevăr. S-a întâmplat într-un podcast al lui Cătălin Măruță. Fără jigniri și acuze, doar cu argumente.

Antrenorul și iubita lui au ajuns la concluzia că acest scandal nu se va opri prea curând dacă nu vor lua măsuri. Așa că, sătul să fie denigrat, a acționat-o în judecată pe Anamaria Prodan. La fel a procedat și Corina, care s-a simțit lezată de unele afirmații ale agentei de jucători. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Reghecampf și Corina vor deveni părinții unui băiat

Corina Caciuc se pregătește să aducă pe lume, în curând, un băiețel. Iubita lui Reghecampf are opt luni de sarcină, însă, cu toate astea, își rezolvă toate treburile singură.

Reghe îi face toate poftele, o ajută necondiționat, însă când are treburi cu echipa pe care o antrenează, Corina se descurcă singură, nu e fițoasă.

Corina Caciuc, la cumparaturi

Cum s-a întâmplat recent, când a urcat în mașină și a mers la IKEA. A parcat, și-a verificat, plăpând, burtica după ce a coborât, apoi s-a ”lansat” în vârtejul cumpărăturilor.

 

Publicat: 11 mart. 2022, 10:03 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă