Anamaria Prodan, un nou mesaj pentru Laurențiu Reghecampf. Ce a spus frumoasa impresară

Publicat: 21 iun. 2021, 10:45 Autor: Elena Vedete

Anamaria Prodan a revenit cu noi declarații pe contul său de Instagram, după ce soţul său a confirmat în urmă cu două zile, faptul că vor divorţa. 

Laurențiu Reghecampf a spus, joi, că va divorța de Anamaria Prodan, după 15 ani de căsnicie. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că, în urmă cu doar câteva săptămâni, cei doi şi-au reînnoit jurămintele de iubire, la 15 ani de la nuntă.

„Pentru că este vorba despre noi doi și toți oamenii care nu au nimic de făcut, nimic de dovedit. Și este despre noi doi și toți oamenii și nu știu de ce nu-mi pot lua ochii de la tine!”, a postat Anamaria Prodan, alături de o fotografie cu ea și Laurențiu Reghecampf îmbrăcați în alb.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru soțul său

”15 ani de iubire fără margini , 15 ani de respect , 15 ani de fericire si împlinire mi ai adus tu soțul meu se vis ! Te iubesc fără limita ! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți o port. Iubirea necondiționată pe care o simt fata de tine… nu are limita !Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! .Nici viata nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te a adus in viața!” , scria Anamaria Prodan pe contul său de Instagram, în urmă cu numai câteva săptămâni. 

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 21 iun. 2021, 10:45 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă