Protecția Copilului, acasă la fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Ce se întâmplă cu fiul celor doi

Publicat: 06 oct. 2022, 11:24 Autor: Camelia Vedete

Protecția Copilului, acasă la fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost vizitată acasă de către Protecția Copilului. Se pare că, ei vor să vadă starea emoțională a lui Bebeto, după scandalul dintre părinții săi.

În urmă cu două săptămâni, Laurențiu Reghecampf și fosta soție au fost implicați într-un scandal violent, în plină stradă. Fiul celor doi ar fi participat la schimbul de replici al părinților. Acum Protecția Copilului dorește să investigheze starea emoțională a celui mic.

Protecția Copilului, acasă la fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf Jr. ar urma să intre sub supravegherea unui psiholog, potrivit PlaySport. DGASPC Ilfov a confirmat vizita efectuată acasă la mama lui.

„Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 republicată”, se arată în răspunsul oferit de reprezentanții de la Protecția Copilului pentru sursa citată.

L-a bătut până l-a învinețit! Reghe, de urgență la spital după ce a fost pălmuit de fosta soție

Laurențiu Reghecampf a depus plângere pentru violență, împotriva fostei sale soții. Direct de la secția de Poliție a plecat la camera de gardă a unui spital central din Capitală.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut ca în filme! Cei doi foști soți au ajuns la secția de Poliție din Snagov, unde au reclamat reciproc violență fizică.

Reghe, de urgență la spital după ce a fost pălmuit de fosta soție

Mai mult, după ce a plecat de la Poliție, antrenorul român s-a dus direct către Spital, conform surselor CANCAN.RO. Motivele pentru care Reghe a mers la camera de gardă a unui spital central din București sunt bine întemeiate. Antrenorul vrea să scoată un certificat medical din care să rezulte natura rănilor. Și mai ales, să dea probe de sânge pentru a demonstra că nu a consumat alcool și droguri.

Așadar, conform unor surse din rândul autorităților, urmează să se emită ordine protecție provizorii pentru amândoi. Citește aici toată povestea bătăii.

Publicat: 06 oct. 2022, 11:24 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă