Laurențiu Reghecampf, un tată implicat! Ce fotografie a publicat Corina Caciuc cu Liam și Reghe

Publicat: 03 oct. 2022, 14:19 Autor: Camelia Vedete

Ce fotografie a publicat Corina Caciuc cu Liam și tatăl său. Laurențiu Reghecampf este un tată dedicat și implicat. Petrece cât de mult timp poate cu fiul său și al Corinei Caciuc, Liam.

Corina Caciuc a publicat pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă cu Liam. Se pare că Laurențiu Reghecampf dorește să ia parte la cele mai importante momente din viața fiului lor. Așadar, antrenorul nu ratează plimbările cu micuțul.

Ce fotografie a publicat Corina Caciuc cu Liam și tatăl său

În fotografia postată de Corina, se observă clar cum Reghe își plimbă copilul în cărucior, pentru un somn liniștitor la aer curat. De aceea, partenera sa nu a ezitat și a împărtășit momentul emoționant cu fanii săi de pe rețelele de socializare.

Reghe și Corina și-au creștinat fiul în mare secret!

Pe 25 septembrie 2022, cuplul Reghe & Corina și-au creștinat fiul în secret, după ce au schimbat biserica! CANCAN.RO a prezentat, în exclusivitate, toate informațiile de la super-evenimentul anului!

Reghe și Corina și-au creștinat fiul în mare secret! Ziua de duminică, 25 septembrie 2022, s-a anunțat a fi extrem de frumoasă și înfloritoare pentru cuplul Laurențiu Reghecampf – Corina Caciuc. Cei doi și-au creștinat fiul în secret, la o altă biserică! În ultima clipă, cuplul a decis să schimbe cu totul locația, pentru a fi feriți de ochii presei! Însă, CANCAN.RO este singura publicație națională care a avut acces la superbul eveniment! Vezi fotografiile aici.

Îmbrăcați la patru ace, extrem de voioși, cu zâmbetul pe buze, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au pășit în biserică extrem de încrezători și cu sufletele deschise. În permanență cu fiul lor, Liam, cei doi au zâmbit neîncetat în timpul slujbei.

Publicat: 03 oct. 2022, 14:19 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă