Reghe și Corina și-au creștinat fiul în mare secret! Imagini de la botezul micuțului Liam

Publicat: 25 sept. 2022, 23:24 Autor: Camelia Vedete

Reghe și Corina și-au creștinat fiul în mare secret! Astăzi, 25 septembrie 2022, este o zi superbă pentru cuplul Reghe & Corina! Cei doi și-au creștinat fiul în secret, după ce au schimbat biserica! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate informațiile de la super-evenimentul anului!

Reghe și Corina și-au creștinat fiul în mare secret! Ziua de duminică, 25 septembrie 2022, s-a anunțat a fi extrem de frumoasă și înfloritoare pentru cuplul Laurențiu Reghecampf – Corina Caciuc. Cei doi și-au creștinat fiul în secret, la o altă biserică! În ultima clipă, cuplul a decis să schimbe cu totul locația, pentru a fi feriți de ochii presei! Însă, CANCAN.RO este singura publicație națională care a avut acces la superbul eveniment!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul în secret!

Antrenorul român și partenera sa de viață și-au botezat băiețelul, pe Liam, în secret! În urmă cu puțin timp, cei doi au luat parte la unul dintre cele mai frumoase evenimente pe care ar putea să le trăiască un cuplu, și anume botezul copilului! În ultima clipă, cuplul a decis să schimbe biserica, pentru a fi departe de ochii celor curioși. Însă, CANCAN.RO este singura publicație din România care a avut acces exclusiv la super-eveniment!

Citește și: Botez cu dedicații și sărutări pasionale până în zori! Reghe și Corina au dat petrecerea anului pentru micuțul Liam

Îmbrăcați la patru ace, extrem de voioși, cu zâmbetul pe buze, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au pășit în biserică extrem de încrezători și cu sufletele deschise. În permanență cu fiul lor, Liam, cei doi au zâmbit neîncetat în timpul slujbei.

Citește articolul și vezi fotografiile exclusive aici.

Publicat: 25 sept. 2022, 23:24 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă