Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară și a publicat prima imagine cu bebelușul!

Publicat: 19 mai 2022, 10:06 Autor: Maria Apostol Vedete

Antrenorul Univeristății Craiova trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui! Corina Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos, iar cu această ocazie Laurențiu Reghecampf i-a dezvăluit și numele! 

Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată, la 46 de ani! Corina Caciuc, iubita lui, a născut un băiețel sănătos (unii spun că i-ar semăna). Antrenorul a publicat și prima poză cu bebelușul, despre care lăsa să se înțeleagă că se va numi tot Laurențiu, indicând în urmă cu două săptămâni doar inițiala numelui.

Nu a fost însă așa! Cei doi părinți s-au jucat cu imaginația fanilor, pentru că băiețelul se va numi Liam, după cum chiar Reghecampf a dezvăluit acum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu) 

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

În urmă cu doar câteva luni, Laurențiu Reghecampf a acceptat să detalieze care este situația sa pe plan personal. Asta deși nu a mai făcut-o până acum. Tehnicianul a dorit să lămurească lucrurile într-un mod civilizat. El a mărturisit faptul că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal. Și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri. Pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată. Și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

 

Publicat: 19 mai 2022, 10:06 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă