Ce pofte îi satisface Laurențiu Reghecampf iubitei însărcinate! Antrenorul a plecat cu pungile pline de pe Dorobanți

Publicat: 04 ian. 2022, 10:06 Autor: Maria Apostol Vedete

Antrenorul Craiovei face tot mai multe gesturi prin care își arată dragostea față de Corina Caciuc, care este însărcinată. Tehnicianul îi cumpără tot ce are nevoie, inclusiv de la farmacie. 

Laurențiu Reghecampf știe cum să-și facă iubita fericită. Este foarte atent la nevoile sexy-graviduței Corina și nu ratează nicio ocazie prin care să-și demonstreze sentimentele.

Fapte, nu vorbe! Pe asta pare să mizeze tehnicianul în relația pe care o are.

Paparazzii l-au întâlnit pe antrenorul Craiovei în zona Dorobanți, unde avea câteva treburi de „bifat”. Printre multele opriri, între care și un restaurant de unde a cumpărat câteva delicatese, Reghe a intrat și într-o farmacie.

Lista a fost destul de lungă, căci plasa din mână era destul de mare. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cine este Corina Caciuc

Iubita lui Reghecampf este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România. Se pare că i-a plăcut și școala și nu degeaba a ajuns atât de potentă financiar.

Corina Caciuc este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. În plus, iubita lui Laurențiu Reghecampf are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

În urmă cu doar câteva luni, Laurențiu Reghecampf a acceptat să detalieze care este situația sa pe plan personal. Asta deși nu a mai făcut-o până acum. Tehnicianul a dorit să lămurească lucrurile într-un mod civilizat. El a mărturisit faptul că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal. Și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri. Pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată. Și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Publicat: 04 ian. 2022, 10:06 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă