Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf, după ce a născut! Măruță a dat-o de gol

Publicat: 31 mai 2022, 13:04 Autor: Maria Apostol Vedete

N-au trecut nici două săptămâni de când iubita antrenorului Laurențiu Reghecampf a născut un băiețel perfect sănătos, iar prima ei apariție în public a fost răvășitoare! Cătălin Măruță a fost cel care a surprins imaginile, în timp ce lua masa la restaurant cu celebrul cuplu. 

Laurențiu Reghecampf trăiește, cu siguranță, unul dintre cele mai frumoase momente din viața lui. De curând i s-a născut cel de-al treilea băiat, pe care a decise să-l boteze Liam. Iubita lui, Corina Caciuc, s-a refăcut extrem de repede după ce a născut natural. Așa că a bifat, de curând, prima ieșire în public.

Celebrul cuplu a acceptat invitația unor prieteni de a degusta câteva preparate inedite la un restaurant din București. Acolo și-a făcut apariția și Cătălin Măruță, cel care a reușit să adune aproape 3 milioane de vizualizări cu podcastul în care l-a avut invitat pe Reghecampf. Într-un live pe pagina lui de Instagram, vedeta Pro TV i-a filmat pe cei doi, care aveau alături rodul iubirii lor.

Din imagini s-a văzut că proaspăta mămică este într-o formă excelentă. Deși nu au trecut decât 12 zile de când a născut. Ea i-a mărturisit lui Măruță că se simte foarte bine. Însă de cele mai multe ori privirea i-a stat țintită doar pe băiețel.

Cine este Corina Caciuc și cu ce se ocupă

Iubita lui Reghecampf este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România. Se pare că i-a plăcut școala și nu degeaba a ajuns atât de potentă financiar.

Corina Caciuc este lciențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. Pe lângă asta, iubita antrenorului are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

Laurențiu Reghecampf a fost prezent în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, unde a răspuns la cele mai picante întrebări legate de viața lui personală. Printre acestea, se numără și subiectul legat de numele celor trei băieți, care încep toate cu litera L.

Nu are o semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii precizate.

Publicat: 31 mai 2022, 13:04 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă