Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima poză cu băiatul lui și al Corinei Caciuc!

Publicat: 02 mai 2022, 11:19 Autor: Maria Apostol Vedete

Mândru de frumusețea de băiat care i se va naște în curând, antrenorul Universității Craiova a publicat prima poza cu acesta. Este vorba despre o ecografie 4D, pe care medicii i-au făcut-o Corinei Caciuc. 

Viața antrenorului s-a schimnat radical în ultimul an, iar acum susține că este mai fericit ca niciodată. Are toate motivele: trăiește o poveste de dragoste ca în povești, iar în curând i se va naște cel de-al treilea băiat!

Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima imagine cu fața bebelușului. Este vorba despre o captură 4D, pe care iubita lui Corina Caciuc, încă însărcinată, a cerut-o medicilor care o supraveghează. Majoritatea celor care au văzut poza au sesizat că micuțul a moștenit multe dintre trăsăturile frumoase ale mamei lui: buze cărnoase și ochii mari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Cine este Corina Caciuc

Iubita lui Reghecampf este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România. Se pare că i-a plăcut și școala și nu degeaba a ajuns atât de potentă financiar.

Corina Caciuc este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. În plus, iubita lui Laurențiu Reghecampf are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

În urmă cu doar câteva luni, Laurențiu Reghecampf a acceptat să detalieze care este situația sa pe plan personal. Asta deși nu a mai făcut-o până acum. Tehnicianul a dorit să lămurească lucrurile într-un mod civilizat. El a mărturisit faptul că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal. Și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri. Pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată. Și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Publicat: 02 mai 2022, 11:19 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă