Reese Witherspoon, beata la aniversarea lui Jennifer Aniston. A cazut pe scari destul de grav FOTO

Publicat: 10 Feb. 2019, 18:35 Vedete

Pentru cine nu stie, cele doua vedete care au aparut impreuna in serialul Friends (Prietenii tai) sunt prietene bune de foarte multi ani.

Si, in weekend, Jennifer Aniston a dat o super petrecere de ziua ei. Actrita a implinit 50 de ani si a sarbatorit in spatele usilor inchise, alaturi de cei dragi. Cu toate ca paparazzii nu au reusit sa intre in locatie, au stat la panda afara. Si au avut ce fotografia: Reese Witherspoon, beata la aniversarea lui Jennifer Aniston.

Actrita miniona cunoscuta pentru rolurile din Blonda de la drept a cazut in genunchi. Grabita sau ametita de alcool, Reese Witherspoon nu a mai vazut unde paseste. Picioarele ei micute, cocotate pe tocuri uriase, nu au vrut sa colaboreze cu scarile hotelului Sunset Tower, din Hollywood.

In timp ce se apropia de iesirea locatiei unde a baut cot la cot cu prietena sa, Rese, de 42 de ani, s-a impiedita sau dezechilibrat. Vedeta a cazut in genunchi, pe trepte. Din fericire, actrita s-a tinut bine de bara si a reusit sa nu se accidenteze grav.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Feb. 2019, 18:35 Vedete
Pe aceeași temă