Jennifer Aniston a strâns o avere de-a lungul carierei cinematografice! Cât ar avea în cont în prezent. Suma e uriașă

Publicat: 15 feb. 2021, 09:44 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este faimoasă, este iubită de mulți oameni și întotdeauna i-a lăsat pe aceștia cu zâmbetul pe buze, de fiecare dată când a apărut într-o producție cinematografică. Dar v-ați întrebat vreodată ce avere are Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston a început să aibă o popularitate extremă, mai ales de când a apărut în celebrul serial F.R.I.E.D.S. De-a lungul anilor, actrița și-a impus respectul pe scena cinematografică, reușind să apară în pelicule superbe la Hollywood, alături de alți actori mari. A reușit astfel să strângă și o mică avere în urma aparițiilor sale în diferite filme sau seriale.

Jennifer Aniston a strâns o avere de-a lungul carierei cinematografice

Actrița a câștigat în serialul amintit mai sus câte 22.500 de dolari per episod. Apărând în nu mai puțin de 24 de episoade, în primul sezon, Jennifer Aniston a reușit să strângă nu mai puțin de 540.000 de dolari, sumă destul de mare pentru anii 1990. În cel de-al doilea sezon, fiecare personaj a primit câte 40.000 de dolari, astfel reușind să strângă 960.000 de dolari. În utimul sezon, Jennifer a strâns 18 milioane de dolari. Cum serialul încă se difuzează, vedeta încă primește bani de pe urma personajului său. Pentru reuniunea în serial, fiecare actor va primi cel puțin 2,5 milioane de dolari pentru apariție.

Mai mult decât atât, ea a apărut în 44 de filme, ceea ce înseamnă că a câștigat 75 de milioane de dolari din 1997 până în 2011. Averea ei se ridică la 300 de milioane de dolari, arată Verdict.ro.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 15 feb. 2021, 09:44 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă