Kirsten Dunst este însărcinată pentru a doua oară! Actrița are 38 de ani

Publicat: 31 mart. 2021, 11:46 Autor: Andreea Voicu Vedete

Veste uriașă la Hollywood! Actrița Kirsten Dunst, în vârstă de 38 de ani, a anunțat faptul că este însărcinată pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut printr-o postare neașteptată pe social media, îmbrăcată într-o rochie care îi pune burtica în prim-plan.

Kirsten Dunst este pe coperta revistei W Magazine. Îmbrăcată într-o rochie transparentă din dantelă, actrița s-a lăsat fotografiată cu burtica la vedere. Vedeta în vârstă de 38 de ani mai are un copil cu partenerul ei de viață, Jesse Plemmons, un fiu în vârstă de doi ani. Imaginea a fost făcută de regizorul Sofia Coppola. Cei doi au început povestea relației în anul 2016, când s-au întâlnit pe platourile de filmare de la ”Fargo”, arată Ok Magazine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsten Dunst (@kirstendunst)

Kirsten Dunst a jucat în filme bine cotate și apreciate de oameni și critici. Pelicule în care a jucat roluri importante: ”Interview with the Vampire”, ”Jumanji”, ”The Virgin Suicides”, ”Spider Man”, ”Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, ”Melancholia”, ”Marie Antoinette”, ”Bachelorette”, ”Upside Down”. De asemenea, a jucat și în seriale: ”Star Trek: The Next Generation”, ”ER”, ”Tower of Terror”, ”Sisters„, ”Cosmos: A Spacetime Odyssey”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsten Dunst (@kirstendunst)

Kirsten Dunst primit o stea pe Walk of Fame

Artista americană Kirsten Dunst, născută pe 30 aprilie 1982, s-a făcut remarcată în filmul „Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor” (1994), în care a jucat alături de Brad Pitt şi Tom Cruise, obţinând o nominalizare la Globurile de Aur şi premiul pentru cel mai bun debut la MTV Movie Awards. În 1995, a fost inclusă în lista celor mai frumoşi 50 de oameni realizată de revista People.

Actriţa a fost apreciată pentru interpretarea din „Sinuciderea fecioarelor” (1999) semnat de Sofia Coppola, regizoare cu care a mai colaborat şi la „Marie-Antoinette” (2006), peliculă în care Dunst a avut rolul titular.

De asemenea, a fost distribuită în filmul lui Michael Gondry „Strălucirea eternă a minţii neprihănite”, în 2004, jucând alături de Jim Carrey şi Kate Winslet, şi a devenit celebră graţie filmelor din seria „Omul-Păianjen”.

În 2011, a fost recompensată cu premiul pentru interpretare la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din lungmetrajul regizat de Lars von Trier „Melancholia”.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 31 mart. 2021, 11:46 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă