O celebra actriță a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Publicat: 30 Aug. 2019, 12:54 News 3

Kirsten Dunst a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, potrivit contactmusic.net.

O celebra actriță a primit o stea pe Walk of Fame. Aceasta și-a început cariera de actriță la vârsta de 7 ani și a fost premiată la Festivalul de la Cannes.

La ceremonie, care a avut loc joi, au participat tatăl actriței, Klaus Dunst, mama sa, Inez Rupprecht, fratele, Christian Dunst, logodnicul ei, actorul Jesse Plemons, și fiul lor în vârstă de 15 luni, Ennis.

O celebra actriță a primit o stea pe Walk of Fame

O celebra actriță a primit o stea pe Walk of Fame

Plemons, cunoscut pentru rolurile din producția AMC „Breaking Bad”, dar și din filme precum „Bascheții fermecați/ Like Mike” (2002), „Battleship” (2012) și „The Master”, și regizoarea Sofia Coppola – care a realizat patru filme în care a jucat Dunst – au vorbit despre cariera actriței.

Artista americană Kirsten Dunst, născută pe 30 aprilie 1982, s-a făcut remarcată în filmul „Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor” (1994), în care a jucat alături de Brad Pitt şi Tom Cruise, obţinând o nominalizare la Globurile de Aur şi premiul pentru cel mai bun debut la MTV Movie Awards. În 1995, a fost inclusă în lista celor mai frumoşi 50 de oameni realizată de revista People.

Actriţa a fost apreciată pentru interpretarea din „Sinuciderea fecioarelor” (1999) semnat de Sofia Coppola, regizoare cu care a mai colaborat şi la „Marie-Antoinette” (2006), peliculă în care Dunst a avut rolul titular.

De asemenea, a fost distribuită în filmul lui Michael Gondry „Strălucirea eternă a minţii neprihănite”, în 2004, jucând alături de Jim Carrey şi Kate Winslet, şi a devenit celebră graţie filmelor din seria „Omul-Păianjen”.

În 2011, a fost recompensată cu premiul pentru interpretare la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din lungmetrajul regizat de Lars von Trier „Melancholia”.

Publicat: 30 Aug. 2019, 12:54 News 3
Pe aceeași temă