„Ola! Mariola” vine din Slobozia, are 31 de ani si 2 copii! Cum arata si cine este artista care a dat hit-ul verii si de care nu a auzit nimeni pana acum! VIDEO

Publicat: 30 Aug. 2019, 11:12 News 3

Artista cu cea mai in voga piesa din vara asta a dat lovitura dar nu s-a intamplat peste noapte, face muzica de aproape 14 ani si a lucrat si cu Marius Moga.

„Ola! Mariola” vine din Slobozia! In buletin o cheama Luiza Luca dupa ce s-a maritat dar putina lume stie ca ea face muzica de mai bine de 13 ani si ca pana acum a tot sperat sa dea lovitura.

De data asta Minelli a reusit sa rupa topurile cu „Mariola” si sa ajunga pentru prima data pe radio si foarte multa lume sa fredoneze piesa ei. Aproape nimeni nu stia cine este Minelli si ce a facut inainte sa produca hitul verii 2019.

„Ola! Mariola” vine din Slobozia!

Catalin Maruta a invitat-o in emisiunea lui si a avut parte de o surpriza atunci cand artista i-a spus ca este si compozitoare si ca a compus doua piese si pentru Andra. Maruta a fost surprins sa afle ca Luiza a fost descoperita de Marius Moga si ca in ultimii 13 ani s-a ocupat mai multe de partea de compozitie si a scris multe piese pentru artistii din afara.

„Vin din Slobozia daca iti vine sa crezi si am facut parte din trupa Wassabi, trupa facuta de Marius Moga acum 14 ani. Am scris piese pentru foarte multi artisti de afara. Si pentru Andra am scris in caz ca nu stiai doua piese, „Inimi de ceara” si piesa cu Florin Ristei.” a povestit Minelli la Catalin Maruta in emisiune.

„Am 31 de ani si sot si doi copii. O fata de 10 ani si Filip care are doi ani. Numele de scena a venit de la Lisa Minelli si mi s-a parut ca suna super-cool” a mai detaliat ea detalii pe care fanii ei cu siguranta nu le stiau. Varsta ei a fost cea care l-a socat atat pe moderator cat si pe telespectatori pentru ca artista pare mult mai tanara si cu siguranta aproape nimeni nu stia ca ea este si mama.

Publicat: 30 Aug. 2019, 11:12 News 3
Pe aceeași temă