Claudia Patrascanu trece printr-un cosmar, insa o persoana draga ii este alaturi neconditionat

Publicat: 30 Aug. 2019, 11:09 News 3

Dupa separarea deloc usoara de Gabi Badalau, Claudia Patrascanu incearca sa-si revina si sa-si reia activitatile normale.

Claudia Patrascanu trece printr-un cosmar. Separarea de tatal copiiilor sai nu a fost deloc usoara pentru cantareata, insa nu este singura si are ajutor din partea unei vechi si drgai prietene.

Astfel ca Andreea Banica, una din fostele colegele din trupa Exotic, o sustine neconditionat, fiindu-i alaturi in aceasta perioada grea din viata sa.

Claudia Patrascanu trece printr-un cosmar

Claudia Patrascanu trece printr-un cosmar

Claudia a postat recent o poza pe contul sau de socializare in care apare alaturi de cei doi copii ai sai, la mare, dar si de fosta sa colega de trupa. Aceasta a tinut sa mentioneze ca Andreea ii este alaturi in perioada dificila prin care trece dupa separarea de sotul său, Gabi Badalau.

„@iamandreeabanica Îți multumesc pentru că ne ești alături în cea mai delicată perioadă! ???”, a scris Claudia Patrascanu in dreptul imaginii, iar fanii au reactionat imediat, aratandu-si si ei suportul.

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au avut probleme de ceva timp

Se pare totusi ca divortul nu a fost o surpriza pentru toata lumea, in special pentru apropiati.

Prietenii si apropiatii nu mai dadeau mari sanse acestei casnicii de mai bine de cinci ani. Mariajului nu i-a fost dat nicio sansa inca de cand au spus „DA”. Claudia a ramas insarcinata din prima luna de relatie cu Gabi Badalau astfel ca nunta a fost mai mult o necesitate.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni… renunț. Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută.”

Publicat: 30 Aug. 2019, 11:09 News 3
Pe aceeași temă