Recompensa record in Romania! Cine are detalii despre milionarul din Kuweit disparut in Prahova poate pune mana pe o avere!

Publicat: 03 aug. 2018, 10:38 Autor: D. C. News 3
Recompensa record in Romania! Cine are detalii despre milionarul din Kuweit disparut in Prahova poate pune mana pe o avere!

Batranul in varsta de 79 de ani lipseste inca din 2015 si nimeni nu stie nimic de el.

Recompensa record in Romania! Cine are detalii despre milionarul din Kuweit. Membrii familiei unui milionar din Kuweit sunt dispusi sa plateasca o suma record doar pentru a afla ce s-a intamplat cu barbatul disparut acum ceva timp in Romania.

Familia lui Mohammed Albaghli, omul de afaceri kuweitian, disparut in Romania in zona Cheia din judetul Prahova, in urma cu 3 ani a ridicat recompensa oferita pentru informatii despre tatal lor la suma record de 1 milion de euro.

Pana acum pentru informatiile care sa ajute la gasirea barbatului recompensa era de 500.000 de euro. Membrii familiei il cauta pe barbat din 2015 si nu au reusit inca sa afle nimic despre disparitia lui misterioasa. Recompensa dublata este valabila doar o luna, mai exact pe toata perioada lunii August.

„Pentru o mai multă încurajare şi simulare, în vederea obţinerii de ajutor pentru a afla ce s-a întâmplat cu tatăl nostru, pe perioada unei singure luni, luna august, recompensa va fi ridicată la suma de 1 milion de euro care va fi oferită oricărei persoane care oferă informaţii de natură să ducă la găsirea tatălui nostru”, a anunţat familia.

Recompensa record in Romania! Cine are detalii despre milionarul din Kuweit

Oamenii vor să afle ce s-a întâmplat cu tatăl lor, care a fost văzut ultima dată în satul Cheia, din județul Prahova, pe 5 august 2015. Eforturile autorităților de a-i da de urmă bărbatului nu au avut succes.

„Până acum nu avem un răspuns clar despre acest lucru, astfel încât familia să fie liniştită şi să ştie ce s-a întâmplat cu el, astfel încât să se împace cu soarta. Vrem să ştim doar ce s-a întâmplat, pentru demnitatea lui şi ne dorim să găsim o soluţie pentru acest caz umanitar”, declara în aprilie 2018 ambasadorul Kuweitului, într-un interviu acordat Digi24

In 2015 inclusiv criminalistii kuweitieni au venit in tara noastra si au incercat sa lucreze la rezolvarea acestui caz. Mohammed Al Baghli, înainte de a pleca de la pensiunea din Cheia, şi-a lăsat în cameră telefonul mobil, o geantă cu lucruri personale şi o sumă de bani.

La momentul disparitiei sale kuweitianul avea 79 de ani si suferea de aritmie cardiacă și hipertensiune. Cu alte cuvinte îi era imposibil să supraviețuiască mai mult de 3 zile fără medicamentele prescrise de specialist, iar un şoc i-ar fi putut fi în orice clipă fatal.

Publicat: 03 aug. 2018, 10:38 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă