Reacția Oanei Zăvoranu, după ce Oana Roman a anunțat despărțirea de soț: ”Lasă că te consolează fratele tău”

Publicat: 23 dec. 2020, 15:42 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Zăvoranu continuă seria ”atacurilor” la adresa mai multor vedete din țară, iar de data aceasta se află, din nou, în prim plan Oana Roman, după ce bruneta a anunțat că ea și Marius Elisei nu mai formează un cuplu.

După ce s-a aflat că Oana Roman și soțul ei s-au separat, Oana Zăvoranu a reacționat pe rețelele de socializare: “Lasă că te consolează fratele tău. Parcă erai pe la TV să comentezi divorțu’ lui… Marș la coteț, obraznico! Cauți 24/24 atenție”. Apoi, bruneta a continuat să critice faptul că Oana Roman a făcut reclamă la anumite produse destinate doamnelor: “Ce faci? Iar mocăngești un loc să mai îți etalezi trupul de «zeiță»”, arată Cancan.

Oana Roman și soțul ei s-au separat înainte de sărbătorile de iarnă

Oana Roman a postat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a făcut pe urmăritorii ei să se întrebe dacă vedeta și soțul ei s-au despărțit. Pe social media, Oana Roman a scris că își va vedea de drum, atât din punct de vedere profesional, cât și personal, fiind cea mai bună decizie pentru ea în acest moment. Bărbatul ar fi plecat de acasă, luând cu el și afacerea familiei, un proiect cu haine.

”Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a spus Oana Roman pe Instagram.

De ce vrea Oana Roman să plece din țară

Oana Roman este una dintre cele mai respectate vedete din România, mai ales datorită implicării sale în a face lucruri bune și frumoase pentru oameni. Recent, bruneta a făcut un anunț șoc: ar dori să se mute din țară.

Cu toții știm că Oana Roman este îndrăgostită de Franța. Își dorește să facă o schimbare majoră în viața ei, și anume mutarea într-o țară străină, însă deocamdată nu poate, deoarece trebuie să aibă grijă de mama ei, Mioara Roman, potrivit Cancan: „O să mă mut. Dar deocamdată nu pot pentru că trebuie să am grijă de mama”.

sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 23 dec. 2020, 15:42 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă