Razvan Botezatu s-a mutat in Germania. Din ce face bani fostul prezentator TV

Publicat: 07 mai 2019, 12:11 Autor: D. C. Vedete

Anul trecut, el si Raluca, colega lui de la matinalul Antena Stars, au fost dati afara. Nu se stie exact motivul pentru care au fost inlocuiti.

Razvan Botezatu s-a mutat in Germania pentru ca aici nu mai avea loc de munca. Acesta sustine ca, acum, este bine. Situatia lui financiara s-a redresat cu ajutorul retelelor de socializare. Razvan Botezatu sustine ca face bani din Instagram.

Fostul prezentator tv Antena Stars foloseste o aplicatie pentru a strange bani. Acesta posteaza tot felul de imagini in mediul online pentru care sustine ca este platit. A invatat si germana pentru a se putea descurca in Germania si, per total, e bine.

In plus, recent a organizat o sedinta foto indecenta. Razvan Botezatu a pozat nud, cu mana acoperind zona intima. Imaginea se afla in galeria foto de mai sus.

Razvan Botezatu s-a mutat in Germania

”Sunt bine, în sfârșit, sunt bine, în Germania. Am învățat limba, o vorbesc deja bine, nu mai am probleme. Mă gândesc la televiziunea din Germania, este cu totul și cu totul altceva acolo”, a marturisit acesta.

Cum face bani Razvan Botezatu in Germania

”Am plecat în Germania pentru că, după ce am renunțat la a mai prezenta matinalul, nu aveam cum să mai fac față din punct de vedere financiar, cheltuielile fiind suficient de mari. Acum însă, de ceva vreme, chiar dacă nu lucrez propriu-zis, adică nu merg la serviciu, la birou, câștig mai bine ca înainte. De vreo trei ori mai bine (râde, n. red.). Adică fac bani din instagram și sunt pr la o aplicație, la Red Carpet, și de acolo îmi vin suficienți bani pentru a mă descurca de-a dreptul onorabil în Germania. Oricum, sunt și mama și sora mea acolo, nu îmi făceam griji, dar mă descurc”, a spus Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

Razvan Botezatu este gay

„Am fost agresat atât fizic cât și verbal doar pentru că unii presupuneau că aș fi gay. Am fost împins de multe ori, etichetat și pus la zid. Au fost multe nopți în care am plâns. Observațiile homofobe se fac mereu … „E gay!” – o sentință pe care am auzit-o din nou și din nou, chiar de la oameni apropiați de mine. Și sincer … nu-mi pasa. Cred că sunt liber să iubesc pe cine vreau eu … și cred că nimeni nu are dreptul să judece!

Cum a reactionat mama lui Razvan Botezatu cand fiul ei i-a spus ca este gay

Am hotărât să nu mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim sunt doar în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund”, a marturisit prezentatorul in 2018.

Razvan Botezatu, violat in copilarie! Cine e barbatul care l-a determinat sa devina gay

Publicat: 07 mai 2019, 12:11 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă