Rareș Demian a fost asasinat? Bombă în cazul românului care a fost găsit strangulat cu un tricolor

Publicat: 03 Dec. 2019, 10:33 News

Rareș Demian, președinte al Asociației Culturale „Valea Dacilor”, a fost găsit mort, chiar în dimineața zilei de 1 Decembrie, în Orăștioara de Sus, Hunedoara. Conform primelor date de la Se pare că bărbatul s-a sinucis cu ajutorul unui tricolor, în ziua în care toți românii au celebrat ziua națională a țării. 

Apropiații sunt șocați de vestea morții lui Rareș Demian și cred că tânărul a vrut să transmită un mesaj greu de descifrat. E un mister moartea lui subita, mai ales ca motive de depresie nu pare să fi avut.

”Avea toate motivele să trăiască. N-aș putea spune că pe plan financiar stătea rău. Avea o casă foarte mare și frumoasă la Orăștioara. Să fi fost vorba de datorii, să nu fi fost vorba de datorii, nu știu”, spune un apropiat al lui Rares Demian, potrivit stirilekanald.ro. 

Era acasă cu soţia şi copilul de doar şase luni, în satul hunedoarean Orăştioara de Sus, situat la poalele renumitei cetăţi dacice Sarmizegetusa. Familia lui încă dormea când el şi-a pus capăt zilelor.

Acum, familia si prietenii lui Rares Demian vor sa ii organizeze funeraliile la fel ca evenimentele istorice pe care tanarul le organiza. Apropiatii vor veni imbracati, se pare, in costume dacice, in semn de omagiu.

Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara a declarat, potrivit Observator.tv, că sunt efectuate cercetări în acest caz însă, din primele verificări nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni.

Rareș Demian își iubea originile mai presus de orice

Pasionat de trecutul înaintașilor noștri, Rareș Demian, în calitate de președinte al Asociației „Valea Dacilor”, s-a implicat în organizarea de evenimente cu tematică istorică. Festivalul de reconstituire istorică „Frăția Lupilor”, care a ajuns în acest an la a III-a ediție, a fost una dintre manifestările care l-au avut ca organizator.

Pentru cei care l-au cunoscut, Rareș părea că își dedică tot timpul și toată energia pentru păstrarea valorilor strămoșești. Împreună cu ansamblul de dansuri tradiționale, hunedoreanul a fost la Roma, unde a jucat Călușul la „Natale di Roma”, sărbătoare europeană dedicată fondării fostei Capitale a Imperiului Roman.

 

Publicat: 03 Dec. 2019, 10:33 News
Pe aceeași temă