Ramona Bădescu, în lacrimi: „Tatăl meu este bolnav”

Publicat: 11 sept. 2020, 13:31 Autor: Elena Vedete

Ramona Bădescu şi-a povestit drama și a vorbit cu inima deschisă despre durerea pe care o simte pentru că nu poate ajunge la tatăl ei, în România, din cauza pandemiei de Covid-19, într-un interviu pe care l-a acordat joi dimineaţă în cadrul emisiunii „Storie Italiane” de pe canalul Rai1.

„Nu există zboruri, România a decis să-și închidă granițele pentru a evita contagierea. Peste câteva zile va fi ziua tatălui meu și va fi pentru prima dată când nu-i voi fi alături. Tatăl meu este bolnav și fratele meu, care este medic, îl îngrijeşte. Este fără putere, mă doare să îl știu așa. Pentru mine, familia este foarte importantă, este totul. Au fost alături de mine anul trecut, când am născut. Marele lor vis a fost să aibă un nepot”, a declarat Ramona Bădescu.

Bădescu nu a putut să-și rețină lacrimile: „Mă faci şi pe mine să plâng”, a comentat moderatoarea emisiunii, Eleonora Daniele.

Ramona a vorbit apoi și despre a fi mamă. „Este posibil să devii mamă la 51 de ani – a spus ea vorbind despre maternitatea care a sosit pe neașteptate, anul trecut – eu mi-am dorit mereu să am un copil”, a dezvăluit Ramona Bădescu, explicând că în trecut şi-a conservat prin congelare ovulele, ca măsură de precauție, relatează g4media.ro.

Ramona Bădescu: „A deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația”

„Am hotărât să nasc prin cezariană la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect. Recunosc că am emoții. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară! 

Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură.

Au fost cele mai frumoase luni din viața mea. Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele. Spre sfârșit, acum, am întâmpinat o problemă la mână.

Îmi amorțeau câteva degete, mi s-a umflat mâna, nu prea mai dormeam noaptea. Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ținute. Pentru că m-am îngrășat doar 9 kilograme, am folosit hainele din dressing.

Sunt înaltă și conformația mi-a permis să port ceea ce aveam deja în șifonier și să îmi păstrez stilul vestimentar”, a povestit Ramona Bădescu, înainte să aducă pe lume băieţul perfect sănătos.

Publicat: 11 sept. 2020, 13:31 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×