Ramona Bădescu a născut la 50 de ani! Dezvăluiri bombă despre sarcina supervedetei

Publicat: 30 dec. 2019, 11:02 Autor: Elena Vedete

Ramona Bădescu a devenit mamă în urmă cu câteva săptâmâni, artista aducând pe lume bebeluşul în secret, o clinică privată din Roma.

Puțini au fost cei care au știut de sarcina care, acum 2 luni, s-a terminat cu venirea pe lumea a unui micuț despre al cărui nume Ramona nu a spus nimic.

Mult așteptata sarcină a Ramonei Bădescu a putut fi posibilă cu ajutorul unei fertilizări in vitro. Vedeta a ales să facă procedura medicală în Italia. Tot în Italia a și născut, situație așteptată, de altfel, având în vedere că Ramona Bădescu o consideră a doua ei casă.

Ramona Bădescu: „A deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația”

„Am hotărât să nasc prin cezariană la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect. Recunosc că am emoții. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară! 

Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură.

Au fost cele mai frumoase luni din viața mea. Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele. Spre sfârșit, acum, am întâmpinat o problemă la mână.

Îmi amorțeau câteva degete, mi s-a umflat mâna, nu prea mai dormeam noaptea. Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ținute. Pentru că m-am îngrășat doar 9 kilograme, am folosit hainele din dressing.

Sunt înaltă și conformația mi-a permis să port ceea ce aveam deja în șifonier și să îmi păstrez stilul vestimentar”, a povestit Ramona Bădescu, înainte să aducă pe lume băieţul perfect sănătos.

Secretul care a şocat mii de fani

Ramona Bădescu a povestit în cadrul unui interviu că, în trecut, a apelat la procedura de conge­lare a ovulelor. La începutul acestui an, a mers împreună cu iubitul ei la ginecolog pentru a demara pașii pentru fertilizarea in vitro. În cabinetul medicului, frumoasa româncă a aflat că era însărcinată deja, iar sarcina avea două săptămâni.

Ramona Bădescu a devenit mămică în mare secret în urmă cu două luni, iar pe 29 noiembrie, ea a împlinit vârsta de 51 de ani.

Sursa foto: Facebook Ramona Bădescu

Publicat: 30 dec. 2019, 11:02 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă