Raed Arafat, reacție fermă: „Nu vreau să-mi asum eu niște lucruri!”

Publicat: 28 May. 2020, 12:37 Arhiva
Raed Arafat, reacție fermă: „Nu vreau să-mi asum eu niște lucruri!”

Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, a vorbit despre măsurile de relaxare ce vor intra în vigoare de la 1 iunie, însă redeschiderea mall-urilor nu va fi posibilă. 

Într-un interviu la Antena 3, șeful DSU a declarat că mall-urile nu vor fi deschise de la această dată.

„Asta nu cred că va fi din data de 1 iunie, dar vom vedea mâine (joi, n.r.) ce spun specialiștii. Greu de spus dacă de pe 15 iunie. Nu vreau să anticipez până nu discutăm complet în comisie și nu vreau să-mi asum eu niște lucruri care trebuie discutate cu colegii. La hotel nu e problemă – și acum se poate merge la hotel.

La activități în aer liber probabil că vor fi mai relaxate, dar nu înseamnă că vor fi fără restricții. O să ajungem cu siguranță la această situație și sper să avem o perioadă în care oamenii să poată să meargă și să aibă un concediu cât mai aproape de normal, dar cu măsurile care sunt de compensare”, a spus Raed Arafat la postul de televiziune.

Raed Arafat, avertisment pentru români: „Au apărut focare!”

Arafat atrage atenţia asupra respectării mijloacelor de prevenire, dând ca exemplu focarul de coronavirus izbucnit în Dâmboviţa, în rândul muncitorilor unei fabrici, şi spunând că infectarea acestora s-a produs în mijloacele de transport în comun. “Este un trend descendent, dar acest trend poate oricând să fie din nou ridicat. Oricând poate să se schimbe, au apărut focare”, a afirmat Raed Arafat, zilele trecute într-o emisiune la TVR.

Publicat: 28 May. 2020, 12:37 Arhiva
Pe aceeași temă