Pustiul de 13 ani care nu are muschi deloc in corp si are capul cazut total, a fost operat! Cum arata acum?! VIDEO

Publicat: 11 Sep. 2018, 17:11 News 3

Transformarea socanta prin care a trecut dupa ce a suferit o operatie incredibil de dificila. Acum arata ca un om normal.

Pustiul de 13 ani care are capul cazut total a fost operat! Cum arta acum?! Povestea lui Mahendra Ahirwar, in varsta de 13 ani este cunoscuta lumii intregi dupa ce imaginile cu el au circulat pe net in urma cu cativa ani de zile. In numele baiatului s-a facut o strangere de fonduri si intr-un final si-a permis operatia de care avea nevoie pentru a vedea lumea ca toti ceilalti oameni.

Mahendra Ahirwar s-a nascut in India intr-un sat atat de sarac incat in el locuiesc doar 800 de oameni care nu muncesc si nu au parte mai deloc nici de educatie sau ingrijire medicala. Pana la 5 luni, mama lui nu si-a dat seama ca are vreo problema de sanatate.

Din luna a 6-ea copilul nu mai putea sa-ti tina deloc capul drept atunci cand era ridicat iar mainile si picioarele lui erau neobisnuit de slabe. Medicii si-au dat seama destul de rapid ca este vorba despre o conditie severa care ii impiedica muschii sa se dezvolte aproape in totalitate.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Sep. 2018, 17:11 News 3
Pe aceeași temă