Probleme pentru Alessia și fiul ei: ”Ne-a băgat într-o cameră de izolare, urla la noi, ne-a terorizat copilul”

Publicat: 05 Jun. 2020, 13:19 Vedete

Artista Alessia a trecut prin foarte multe momente grele alături de fiul ei. Când a început pandemia, cei doi se aflau în Marea Britanie, iar după ce a expirat starea de urgență, au reușit să se întoarcă înapoi în țară.

Dar odată ce au ajuns înapoi în România, Alessia a întâmpinat dificultăți.

”Eu am plecat la Londra să lucrez într-un studio bun, doar că ne-a prins perioada asta acolo și nu am mai putut să ne întoarcem, pentru că ni s-au anulat vreo patru zboruri”, a spus Alessia, în cadrul emisiunii Showbiz Report, arată Spynews.

De Ziua Copilului, Alessia a mers cu cel mic la doctor. Au fost băgați într-o încăpere de izolare, oamenii s-au comportat urât cu ei și i-a ținut fără apă și mâncare trei ore.

”La vamă nu ni s-a spus că dacă am o urgență trebuie să sun la 112, eu știam regulile din UK, nu de aici. Și pentru că cel mic nu mai mânca de câteva zile, am făcut programare la medic. Pe 1 iunie am ajuns la medic, ne-a întrebat când ne-am întors și după ce i-am răspuns, ne-a băgat într-o cameră de izolare, urla la noi, ne-a terorizat copilul, ne-a ținut trei ore fără apă și mâncare și fără să pot să îmi schimb copilul. Abia după trei ore a venit salvarea și cei de la DSP”, a continuat Alessia.

Alessia a primit amendă de 1000 de lei pentru că a plecat de acasă la spital

Mai mult decât atât, Alessia s-a ales și cu o amendă de 1000 de lei pentru că a plecat de acasă la spital, cu fiul ei.

”Nu pot să înțeleg de ce ne-au aruncat testele la vamă, că nu ne-au informat și că nu ne lasă să ne întoarcem acasă, copilul plânge după tatăl lui. Ba mai mult, am luat și amendă 1.000 de lei pentru că am părăsit domiciliu, pentru că m-am dus cu cel mic la spital. De asemenea, mi se pare dus la extrem și faptul că o să plătesc și carantina, deși îmi schimbă prosoapele o dată la cinci zile, nu face nimeni curățenie. Eu nu pot sta așa cu un copil mic și am ajuns să spăl prosoapele zilnic la mână, să dau cu mătura și să fac tot ce ține de mine”, a mai dezvăluit Alessia.

Publicat: 05 Jun. 2020, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă