Primele imagini cu iubita secretă a lui Jador, de la Puterea Dragostei! ”M-am întâlnit cu ea la un hotel ieftin…”

Publicat: 22 nov. 2019, 11:55 Autor: Maria Apostol Vedete
Primele imagini cu iubita secretă a lui Jador, de la Puterea Dragostei! ”M-am întâlnit cu ea la un hotel ieftin...”

Unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei pare să ascundă un mare secret! 

Pe internet au început să circule imagini imagini cu Georgiana, cea despre care Ella spunea că este iubita de acasă a lui Jador.

Ella a vorbit în emisiune despre presupusa iubită a cântărețului, iar acum Alex Zănoagă și Raju confirmă că Georgiana este iubita lui Jador.  „Minte lumea că nu este cu ea, dar când o sa-i crească burta o să se vadă burta„, a spus Alex Zănoagă, fostul rival al lui Jador la inima Siminei.

sursa kanald.ro
sursa kanald.ro

Melodia cu în curând o să fim trei poate este pentru iubita lui, cea cu care este de 6 ani„, a spus și Raju.

Georgiana, așa am înțeles că o cheamă, sau cum s-o numi…Vă spun, căci știu! Simina, când era la începutul legăturii cu Jador, i se trimiteau poze cu tânăra și manelist! El nega că ar avea o legătură, și îi spunea că este contabilă, că nu poate să o lase singură, că trebuie să o ia și să o ducă în anumite locuri, nimic de iubire. Dar…nu cred, era ceva de atunci, chiar erau împreună la vremea respectivă”, a spus Zănoagă la Wowbiz.ro.

A apărut pe internet și o fotografie cu Jador și Georgiana, de la hotel, iar Jador a comentat poza, spunând că nu e de când a fost el în Anglia pentru un concert, la sfârșitul lui septembrie, ci este, susține el, veche de 4 luni.

M-am întâlnit cu ea la un hotel ieftin, plăteam 1 milion 100 pe cameră (n.r. 110 lei). Nu aveam canapea atunci în apartamentul meu să o duc acolo”, a povestit Jador, citat de kanald.ro.

Publicat: 22 nov. 2019, 11:55 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă