Primele declarații ale fiului lui Brigitte Sfăt, după ce vedeta a mers la poliție: ”Am consumat doar o sticlă de vin”

Publicat: 23 Jun. 2020, 08:19 Vedete

În urmă cu o zi, Brigitte Sfăt a mers imediat la poliție, după ce a avut parte de un incident șocant și neplăcut.

Este vorba despre faptul că Brigitte Sfăt ar fi fost agresată de fiul ei și de alți indivizi, în propria casă, locuința ar fi fost vandalizată, iar mașina ei la care plătește rate, furată chiar de propriul fiu! A mers la poliție unde a depus o plângere penală și, de asemenea, unde a transmis că fiul ei ar fi consumat substanțe interzise.

Fiul lui Brigitte Sfăt, primele declarații: ”Am consumat doar o sticlă de vin”

Pe de altă parte, Robert, fiul ei, a făcut și el primele declarații, după ce mama lui a mers la poliție să depună plângere penală. Tânărul a susținut faptul că ar fi consumat doar o sticlă de vin și că i-au fost luate amprentele. De asemenea, tânărul a mărturisit că niciodată nu și-ar ridica mâna la mama lui, să o agreseze.

„Am avut diferite incompatibilățile parentale. Eu am o pasiune și asta o să fac. O să mă fac artist și eu nu îi place chestia asta. Nu m-a ambiționat. Recunosc că am furat și eu o sticlă de vin de la ea, că suntem oameni și vrem să ne mai delectăm și noi. Am dat muzica cu două volume mai sus și a venit peste mine”, a declarat Robert, la RomâniaTV, arată yve.ro.

„De mașină se tot plânge că s-a urcat un gândăcel și a învârtit acolo de covrig. Mi-au luat amprentele. Nu îmi place să fac ilegalități de genul ăsta. Adică, pe bune? Am consumat doar o sticlă de vin. De la 14 ani când am venit la București, i-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii. Când eram mic mi-au dat niște băieți să trag dintr-o țigară amuzantă, cum se spune, și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu aș ridica mâna la ea niciodată”, a mai spus Robert.

Publicat: 23 Jun. 2020, 08:19 Vedete
Pe aceeași temă