Primarul din Pietrosita si-a acordat singur titlul de cetatean de onoare

Publicat: 23 iul. 2018, 11:25 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

S-a declarat singur cetatean de onoare, in prezenta unui vicepresedinte PSD.

Scena ridicola de inmanare a titlului s-a petrecut sub ochii vigilenti ai tenorului Florin Georgescu, consilier judetean si ai vicepresedintelui PSD Adrian Tutuianu, care au primit acelasi titlu.

Primarul Ion Leonard Dicu si-a asigurat, pe langa acestia, aceeasi distinctie. Cu ocazia zilei comunei, primarul a gasit oportun sa-si dea singur titulatura de cetatean al orasului.

Primarul din Pietrosita si-a acordat singur titlul de cetatean de onoare

Primarul din Pietrosita si-a acordat singur titlul de cetatean de onoareDesi primarul luase la cunostinta inca din luna aprilie de acest titlu, a starnit hohote de ras din cauza faptului ca a pozat cu suprindere acordarea titlului. Fericitul eveniment l-au lasta cu ochii in lacrimi, de bucurie, pe primar, si cu ochii in lacrimi, de la atata ras, pe cetateni.

Primarul din Pietrosita si-a acordat singur titlul de cetatean de onoareDin pacate nu este singurul caz. Se pare ca in 2016, primarul comunei Ratesti din judetul Arges si-a acordata nu numai distinctia de cetatean de onoare, ci si-a acordat liber de la plata taxelor si impozitelor locale. Edilul era, la acea vreme, proprietar a 100 de hectare de teren agricol.

Primarul Pietrositei este fericitul ocupant al dreptului la un lot de casa din terenul localitatii pe care o conduce, informeaza stiripesurse.ro.

Publicat: 23 iul. 2018, 11:25 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă