Prezicatoarea Maria Ghiorghiu il avertizeaza pe Florin Calinescu. „Il vad cazut”

Publicat: 22 iul. 2018, 12:40 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu nu il vede prea bine pe Florin Calinescu.

Prezicatoarea Maria Ghiorghiu il avertizeaza pe Florin Calinescu. Aceasta nu il vede bine pe viitor. Vestile lasate despre marele actor roman nu sunt deloc bune. Maria Ghiorghiu spune ca marele actor al Romaniei se va lovi de probleme serioase de sanatate- cu precadere probleme ale inimii.

„In aceasta noapte, in timp ce scriam, desi eram cu ochii pe monitor, vad in stanga mea un om de mare valoare al teatrului romanesc. Acest mare actor deja a trecut prin multe suparari si tragedii, si iata ca, din nefericire, toate aceste suparari i-au slabit sanatatea trupeasca, mai precis, sanatatea inimii.”, a povestit pe blog-ul ei clarvazatoarea.

Maria Ghiorghiu il vede cazut pe marele actor, incercand parca sa ii spuna ceva.

Prezicatoarea Maria Ghiorghiu il avertizeaza pe Florin Calinescu

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu nu il vede prea bine pe Florin Calinescu.„Deci, il vad cazut pe partea stanga, se tine cu mainile de partea inimii si are fata transfigurata de durere si de faptul ca nu mai putea respira. Ma privea in ochi si parca voia sa spuna ceva, dar nu mai putea. „

Prezicatoarea nu a vrut sa-i dea acestuia numele complet pentru a nu-i strica imaginea sau cariera, dar a spus doar initialele numelui si prenumelui sau, care duc evident la marele actor.

„Prieteni dragi, acest om are initialele numelui si prenumelui asa: „F.C”. Eu nu pot sa-i dau numele intreg, pentru a nu fi acuzata ca-i stric imaginea sa publica sau cariera sa in Tetru si la alte activitati TV.

Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Miculita Domnului ca sa-l intareasca sufleteste si trupeste si sa-i daruiasca multa sanatate si pe cat se poate multe bucurii. Eu il respect tare si-l admir in tot ce face pentru noi publicul care-l iubim”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

Sursa: cancan.ro, site-ul nr. 1 de stiri din Romania

Publicat: 22 iul. 2018, 12:40 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă