Ingerul mortii este chiar in spitale. Asistenta este acum intre viata si moarte din cauza unei boli nefaste

Publicat: 21 iul. 2018, 15:26 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Asistenta care a omorat 4 bebelusi si a atacat 9 se lupta cu viata.

Ingerul mortii este chiar in spitale. Asistenta care a omorat 4 bebelusi este intr-o stare grava de sanatate.

Asistenta, Beverley Allitt, supranumita si „Ingerul mortii”, se lupta pentru viata. Aceasta este suspectata de sepsis. Securitatea spitalului Rampton au fost alarmati de vestea ca o asistenta ar putea face asta bebelusilor. Alarmant insa a mai fost si faptul ca i s-au oferit ture de seara dupa cele aflate.

Prima si cea mai tanara victima a ei a fost un copil de 7 saptamani, Liam Taylor. Acesta a fost adus de urgenta la spital in urma unei infectii la plamani. Beverly l-a omorat cateva zile mai tarziu. Cei care au supravietuit din mainile ei au ramas insa cu dizabilitati.

Allitt a fost singura asistenta care a facut rau copiilor si cea care a planuit fiecare atac, iar, cu toate acestea, a pledat nevinovata in fata instantei.

In cele din urma, asistenta a fost declarata vinovata pentru omorarea a patru bebelusi si noua atacuri criminale. Allitt a primit minimum 30 de ani de inchisoare. Ulterior, aceasta a fost trimisa la spitalul Rampton pentru niste analize, din cauza starii ei de sanatate. Medicii au aflat ca este o posibilitate sa sufere de sepsis.

Medicii explica faptul ca sepsisul se dezvolta cand sistemul imunitar elimina in sange substante chimice, pentru a combate infectia care provoaca inflamatia prin tot organismul. In cazurile severe, sepsisul poate provoca un soc septic, adica soc infectios.

Publicat: 21 iul. 2018, 15:26 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×