Prima reacție a Reginei Elisabeta, după ce se zvonește că Meghan Markle și Prințul Harry ar divorța

Publicat: 16 Feb. 2020, 14:39 Vedete

Este o nouă lovitură cruntă în Familia Regală a Marii Britanii. După ce Prințul Harry și Meghan Markle s-au separat de familie, acum gurile rele zic că sunt predispuși la divorț.

Regina Elisabeta a mărturisit că nu este împotriva dorinței pe care cei doi o au: ”Recunosc provocările pe care le-au întâmpinat (…) și le susțin dorința pentru o viață mai independentă. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri iubiți ai familiei mele”, conform honey.nine.com.au.

”Meghan Merkle nu va accepta niciodată să se întoarcă în Marea Britanie! Probabil că va folosi această scuză pentru a divorța de prințul Harry, întrucât urăște Marea Britanie și crede că țara este „toxică pentru copilul ei”. Meghan are deja cărțile făcute și este pregătită să divorțeze de Harry”, a scris un internaut în mediul online.

Cutremur în Familia Regală! 15 angajați au fost concediați

Situații incredibile au loc în Familia Regală! Prințul Harry și Meghan Markle nu au închis niciun ochi, până când nu au concediat 15 angajați și au închis biroul din Palatul Buckingham.

Chiar dacă pare ireal să facă acest lucru cei doi, cei care au născut controverse în Familia Regală și în rândul oamenilor au vrut să se asigure că nu se vor mai întoarce să locuiască în Marea Britanie. A fost identificat drept primul semn că Prințul Harry, Meghan Markle și fiul lor, Archie, vor fi departe de familie.

“Este un moment dificil pentru toți angajații”, a spus o sursă din Palat.

Majoritatea celor cocediați au acceptat vestea nu tocmai plăcută: ”Având în vedere decizia luată de a face un pas înapoi, un birou la Palatul Buckingham nu mai este necesar. În timp restul detaliilor sunt în proces de finalizare, se depun eforturi pentru a redistribui personalul în Palat, din păcate vor exista unele concedieri. (…) Ducele și Ducesa au o echipă mică, sunt mai puțin de 15 oameni. Personalul a fost și este foarte loial Ducilor de Sussex și înțeleg și respectă decizia luată”.

Publicat: 16 Feb. 2020, 14:39 Vedete
Pe aceeași temă