Cutremur în Familia Regală! 15 angajați au fost concediați! Ce se întâmplă cu Prințul Harry și Meghan Markle

Publicat: 15 feb. 2020, 09:45 Autor: Andreea Voicu Vedete

Situații incredibile au loc în Familia Regală! Prințul Harry și Meghan Markle nu au închis niciun ochi, până când nu au concediat 15 angajați și au închis biroul din Palatul Buckingham.

Chiar dacă pare ireal să facă acest lucru cei doi, cei care au născut controverse în Familia Regală și în rândul oamenilor au vrut să se asigure că nu se vor mai întoarce să locuiască în Marea Britanie. A fost identificat drept primul semn că Prințul Harry, Meghan Markle și fiul lor, Archie, vor fi departe de familie.

“Este un moment dificil pentru toți angajații”, a spus o sursă din Palat.

Majoritatea celor cocediați au acceptat vestea nu tocmai plăcută: ”Având în vedere decizia luată de a face un pas înapoi, un birou la Palatul Buckingham nu mai este necesar. În timp restul detaliilor sunt în proces de finalizare, se depun eforturi pentru a redistribui personalul în Palat, din păcate vor exista unele concedieri. (…) Ducele și Ducesa au o echipă mică, sunt mai puțin de 15 oameni. Personalul a fost și este foarte loial Ducilor de Sussex și înțeleg și respectă decizia luată”.

Publicat: 15 feb. 2020, 09:45 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă