Prima poză cu băiețelul Christinei ICH! Fanii ei sunt uimiți de cum arată burtica ei, la doar o zi după ce a născut

Publicat: 01 Nov. 2019, 10:07 News 3

Cristina Ich a născut în urmă cu câteva zile un băiețel perfect sănătos. Vedeta a vrut să împartă cu fanii bucuria pe care o simte, așa că a postat fotografii cu cel mic.

Deși a născut de câteva zile, Cristina Ich arată impecabil. Se pare că rolul de mămică i se potrivește perfect, de aceea a făcut publice imagini și cu bebelușul. Vedeta a dezvăluit și câte kilograme a pierdut până acum și este fericită pentru că fiul ei este exact cum și-a dorit.

„Am înviat din morţi. Ce să vă zic. După ce naşti nu rămâi cu burtă mai deloc. Şi mi se văd şi primele pătrăţele. Cred că am dat jos 10 kilograme. Sunt bine (…) Bebelușul este fix cum mi-am dorit: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme”, a spus Cristina Ich.

Cristinei Ich, probleme după ce a născut

Într-o altă înregistrare postată pe același cont de socializare, Christina Ich și-a anunțat prietenii și fanii că mâine, 1 noiembrie, sau poimâine, 2 noiembrie, va face noi dezvăluiri din ziua în care a devenit mămică, dar și din cele care au urmat alături de micul ei prinț.

“În schimb, ce să vă spun… vă povestesc eu, că acum nu sunt în acea stare a mea, dar sunt bine. Oricum, să fiți pe fază, că o să vă povestesc cele mai amuzante momente! În niciun caz nu o să vă povestesc suferința – nu are rost să vă încarc pe voi, că am fost eu destul de încărcată. (…). A fost prima și ultima apariție – adică, am vrut să fac chestia asta, să apar cu el când apar, fără să i se vadă fața. Și e ultima oară când am făcut chestia asta și respect ce am spus. O să vă zic așa, în mare, ceea ce vreau eu, dar în niciun caz ce am suferit eu, ce am pățit – că, sincer, mai sunt și alte mame care urmează să dea naștere unui copil și nu vreau să se sperie, să se traumatizeze (…).

Când l-am văzut, asta mi-a venit (n.r.: numele Noah Alexandru). Are față de Noah – are trăsături foarte dulci, foarte fin. Când l-am născut, aveam impresia că i s-a făcut duș, pentru că nu avea o coajă pe față, nu avea nimic, curat – lacrimă. (…). A luat zece. (…)”, a mai spus partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă.

Ce nume va purta băiețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă

Cristina și Alex Pițurcă trăiesc de ceva vreme o poveste de dragoste. Acum au devenit părinți. Cu ceva timp în urmă au ales și numele băiețelului.

„Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru.’

Publicat: 01 Nov. 2019, 10:07 News 3
Pe aceeași temă