Cu cine s-a distrat Alex Pițurcă la Nuba în timp ce Cristina Ich și-a trimis ”spionul” pe urmele lui!

Publicat: 16 feb. 2022, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete

Relația Cristinei Ich cu Alex Pițurcă a trecut de-a lungul timpului prin multe teste. Însă, cu toate astea, după mai bine de trei ani cu bune și rele tot împreună au rămas. Ipostaza recentă în care a fost surprins recent iubitul influenceriței denotă că încrederea nu mai este la cel mai înalt nivel.

Alex Pițurcă se bucură de viața de noapte chiar dacă de cele mai multe ori nu o are alături pe Cristina Ich. S-a întâmplat din nou la Nuba, acolo unde s-a distrat alături de câțiva prieteni.

Cu siguranță iubita lui nu și-a făcut mari griji, pentru că la fața locului și-a trimis ”spionul”. Respectiv cel mai bun prietem, care nu i-a scăpat iubitul din ochi.

Distracția a fost pe măsură! Pesemne că cei prezenți aveau nevoie să se destindă. Unii au făcut-o poate ceva mai mult, după câteva pahare de alcool consumate. S-a văzut la ieșirea din club. Așa cum a putut fi observat și Cătălin, prietenul cel mai bun al Cristinei ICH. Bărbatul a fost printre cei alături de care Piți Jr. s-a distrat în noaptea cu pricina.

”Spionul” avea să-și facă bine treaba. Prezențele feminine care ar fi putut reprezenta o „amenințare” pentru prietena sa au fost ținute la depărtare. În afară de domnișoarele alături de care au venit! Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Publicat: 16 feb. 2022, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă