Cu cine s-a distrat Cristina Ich în club, după zvonurile că s-ar fi despărțit iar de Alex Pițurcă

Publicat: 13 apr. 2022, 12:09 Autor: Maria Apostol Vedete

Căsnicia Cristinei Ich este un carusel de emoții, pentru că la diverse intervale de timp dacă nu-l vedem noi pe Alex Pițurcă cum ”încalecă” prin oraș, are ea grijă să bată apropuri prin mesaje pe Instagram. Iată că acum avem motive să ne gândim că iar au apărut probleme!

De o bună bucată de vreme, cei doi nu s-au mai afișat împreună, iar speculațiile au început să apară. Zvonuri ar fi multe, dar, nefiind probate, e greu să ne pronunțăm! Iar declarațiile referitoare la infidelitatea lui, făcute de șatenă, par să întărească și mai mult varianta că relația s-ar fi „răcit”. Și, „colac peste pupăză”, ICH a mai și ieșit singură în club.

S-a dat startul distracției, iar Cristina ICH a semnat condica la Nuba. A mers cu fetele, dar și alături de un prieten. Însă nici urmă de Alex Pițurcă. Și nici măcar vreun mesaj nu pare că i-a dat, de „control” așa. Dar ei nu i-a păsat, sau nu a lăsat să se vadă! Bine, pare că nici lui nu-i pasă, mai ales atunci când o lasă acasă și iese prin oraș, miercurea, la „Brasserie”, de exemplu ? Dar astea-s doar detalii! Cristina ICH și-a atins scopul! S-a distrat alături de prietenele ei, a dat shot după shot și a uitat de problemele de acasă, oricare ar fi ele. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Cristina Ich, umilită într-un magazin de lux

Cristina Ich a dezvăluit că a fost umilită până la lacrimi când a mers pentru prima dată într-un anumit magazin de lux. Iubita lui Alex Pițurcă recunoaște că-i plac lucrurile scumpe, dar acest a avut și consecințe neplăcute la un moment dat.

Ea a ajuns să izbucnescă în plâns chiar în magazin.

Am plâns prima dată când am fost la Hermes. Am început să plâng pentru că m-au umilit în magazin… cât te pot umili ăia în magazin, nu aveți idee. Atunci am făcut o criză de nervi și am început să plâng în magazin. De nervi, că geantă mi-au dat, dar nu-mi plăcea ce mi-au dat … Cum te umiliesc… aia primesc premiul ”Cum să umilești pe cineva”, le-a mărturisit Cristina Ich urmăritorilor ei de pe Instagram.

Publicat: 13 apr. 2022, 12:09 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă